lauantai 14. tammikuuta 2023

Dr.Disrispekt

 

oma kuvankaappaukseni jostain tuon höynän striimistä


Katselen nykyään tuota ^ jostain syystä. Tuossa tyypissä on kieltämättä sellaista tiettyä seurattavuutta ja viihdettä mutta että JUMALAUTA se on vittu TY-HY-MÄ !! Ja umpisurkea suurimmassa osassa niitä pelejä mitä se siinä 6-14 tunnin (!!) striimissään yleensä pelaa. En oikeastaan edes ymmärrä miksi se vaivautuu enää edes yrittämään..... eli siis miksi pelata jotain sellaista missä on yksinkertaisesti ja objektiivisesti: ihan perseestä.

Sen se pelaaminen, tällähetkellä se jyystää yhä vain edelleen, aikalailla ja aivan suorastaan ihailtavan härkä ja jääräpäisesti, sitä saatanan vitun hevon helvetin kirottua perkeleen C.O.D MW2:ta ja ..no..se menee niin että se hihkuu ensin innosta ja on "lukittautuneena" ja "jiirissä" ja ties mitä ja lukee tshätistään lahjoituksia kaikilta maailman idiooteilta jotka tuollekin heittelee rahojaan, joskus siinä esiintulee suomijuntteja joiden tönkköjä typeriä junttinimiä saa hävetä silimät päästään, ja sitten se kuluttaa jotenkin paskaa jauhamalla aikaa joskus jopa noin tunnin ja silti kaikki vain roikkuu mukana, sitten se alkaa tuon puuduttavan joskin melko khuulin näköisenkin kyllä, pelin, eli "codin" ja se saa ehkä tapon tai parhaillaan 2 ja sitten se ammutaan ja se joutuu sinne "gulakille" josta se joko selviää tai sitten pelissä on jotain häikkää..äänet ei toimi tai on perseestä tai nurinpäin tai sillä on väärät kuulokkeet tai joku fuskaa ja huijaa ja jotekin häntä ^ puijaa ja mitä lie... jota se sitten aikansa kiroaa, verenkierron jo loputtua naamastaa silkasta raivosta (tuttu tunne kyllä pelejä pelanneelle).

Sitten se raivoaa hetken ja rauhoittelee yleisöä eli itseään oikeasti ja "lukittautuu uudestaan" ja menee oikeampaan mielentilaan, ja tuo ^ tismalleen sama toistuu kohta mutta sitä hiiiiiiidastaa ne sen, joskus ihan hienotkin, välianimaatiot ja muu oheissälä. Sitten se laulelee omiaan välillä ja kiekuu ja pärisee ja vääntelee naamaansa ja puhelee tshättinsä kanssa ja valmistautuu taas uuteen kierrokseen.

Ja se SYY   MIKSI   sille käy näin, ja AINA ihan samoin joka vitun pelissä, on hyvin yksinkertainen, paitsi että sillä on nuo tummat kakkulat silmillä jotka on yhtä tyhmä kuin nerokaskin osa tuota hahmoaan ja asuaan, mutta että paitsi ettei se luultavasti näe muuta kuin mustan ja harmaan eri sävyjä ja niitäkin sumeasti ja heikosti, niin sen ongelma on se että sillä on abaut kalan keskittymiskyky, se on sellainen tyhmä kohmo. SE on se sen ongelma. Se EI vain VITTU osaa olla menemättä pää kolmantena jalkana ja ennenkuin on ajatellut tai edes reagoinut ja olla kaahottamatta kuin päätön kana, ja se itse  tietää tämän ja mainitseekin joskus tai jopa useinkin. Mutta silti se ei vain junou... TEE asialle jotain, VITTU että SE ärsyttää. Ja se ettei se ammattilaisena(!! se tekee tuota hölmöilyä työkseen herran tähden!!)  voi vittu vapaa-ajallaan tutustua pelaamiinsa peleihin valmiiksi ja säätää niitä VITUN asetuksia kohdalleen ja edes tietää vähän jostain jotakin, vittu kun se tulee siihen ikäänkuin ihan täysin pystymetsästä ja kylmiltään ja yöstä, tietämättä siitä mitään ! Vaikka TEKEE SITÄ ELÄÄKSEEN  !!

VITTU säädä ne VITUN asetukset viun mulkku omalla ajallasi ja jauha niitä vähemmän siinä muutenkin aika brutaalin pitkässä striimissä ja tutustu niihin peleihin ja aseisiin ja en tiä ?..ehkä PELAA niitä muulloinkin kuin noissa lähetyksissä niin saatat jopa oppia niistä jotain, asian tai kaksi.

Samoin sen ongelma on myös se että sen taktiikan ja strategian ymmärrys on kuin juopuneella himopanijalla tai jollain kastemadon ja koiran väliltä, eli ei siis minkäänlaista alkeellistakaan edes binääristä ..harkintakykyä ..ei MITÄÄN.

Se vain menee ja kohmoaa ja kuolee ja sitten raivoaa, se on kuin jokin machoparodia. En tiä, ehkä se ONKIN sitä.

> välillä minä funtsin että.. voiko tuo tyyppi olla OIKESTI noin vitun tyhmä ja perseestä vai onko tuo vain tietoinen ja tahallinen osa tuota sen juttua ja hahmoa <


(Aloitan tuollaisen ^ uuden mietelause / sitaatti segmentin Blogissani nyt, näemmä).

Ja minä tiedän että se aggressiivisuus on se sen sellainen  ™-juttu   mutta se saisi vähän kyllä höllätä peruukkiaan, sillä se kaahottaa aivan liian tohkeissaan koko ajan ja on liian aggressiivinen ja "työntyy" vihollisten niskaan ja sekaan ja useimmiten vain aseenpiipun eteen aivan liian ennustettavasti.  Tässä taannoinkin se laskeutui sieltä kulakilta selvittyään ja liideltyään kuin haukka taivaalla ja katsellen strategisesti tarkkaanmietittyä hyvää laskeutumispaikkaa ==> tikkusuoraan vihollisen miinaan / miinan päälle. Se oli kyllä hauskaa mutta se on jo möhläyksenäkin aika legendaarista.


Mainittakoon myös siis että tämä mies on miljonääri, ilmeisesti monimiljonäääri.


Työlki ellää mutta striimaus on se mikä kannattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti