maanantai 30. tammikuuta 2023

"Populistien Harha" - vallasta yms

https://www.amazon.com/Populist-Delusion-Neema-Parvini/dp/1922602442/ref=d_pd_sbs_vft_none_sccl_2_4/130-8311582-7915949?pd_rd_w=ZqYMY&content-id=amzn1.sym.3676f086-9496-4fd7-8490-77cf7f43f846&pf_rd_p=3676f086-9496-4fd7-8490-77cf7f43f846&pf_rd_r=YABZY0MDZBGTZ5079WHD&pd_rd_wg=NsidV&pd_rd_r=69585ba8-3caf-4048-a010-579f5b3e007a&pd_rd_i=1922602442&psc=1&asin=B09Y2KDCX9&revisionId=fe08ce18&format=1&depth=1


WAU !! ^^ Mikä URL ! Ja mikä kirja näemmä, kappas vain. Kuullostaa Intialaisen naisen nimeltä lähinnä, tuo tekijä (mies se näemmä on), mutta KATSOKAA saatanan tyhmät perkeleen aivottomat Finnuiitit vitun pällisilmät !!! Tunkekaa naamanne SYYYVÄLLE tuohon niinkuin koiranpennun naama omaan paskaansa. Jota minä taas en niin hyväksy ymmärrä tai tekisi, mutta olen nähnyt niin todellisuudessa tehtävän, ihmiset on melko tyhmiä.


Jumalauta luulin olevani lempiblogaajani lisäksi AINOA abaut koko planeetalla joka ymmärtää asian, tai mistään ylipäätään mitään, mutta hei katsokaa tuo. Lukekaa tuo kaikki "kurkkaa sisälle" osiosta luettava, tai ostakaa ja lukekaa koko kirja. Siinä on jo paljon asiaa tuossa esittelyosassa ja siinä sanoo aivan T I S M A L L E E N se mitä olen teille apinoille koittanut koko vitun Blogin ajan sanoa, ja tämä EI! MENE! JAKELUUN! tämä EI!! uppoa "raappahousu" "setämies" imbesillin kurjaan kuraiseen kusiseeen ETATISTISEEN aivopestyyn idioottiin umpipaskapäiseen daijuun ei sitten ei millään, primääriesimerkki on VITUN turvenuija Näkkiksen Niils, VITTU mikä typerä imbesilli sinä olet saatana !! "Kyllä meillä suomessa on HYVÄ poliisi" ...anteeksi mutta MIKÄ VITTU ON "HYVÄ" kyttä ?!? Saatanan aivoton tollo. Samoin en ymmärrä miksi se idiootti kurahousujuntti mankuu joka kirjoituksessaan vitun tunkkainen jäärä, suomeen LISÄÄ Ukrainan ämmiä ja mitä lapamatoja pitkin maailmaa. Mutta jotten nyt eksy aiheesta täysin niin jatketaan. Kirjassa siis sanotaan aivan täsmälleen ja verbatim sama asia jonka minä olen teille opettanut siteeraamalla tätä sitaattia jonka lähdettä en enää muista mutta jonka kaaaauan sitten jostain luin, eli "ainoa todellinen poliittinen enemmistö, on poliittisesta aktiivinen vähemmistö".

Siinä on se on pähkinänkansissa, TÄMÄ yksinkertainen oppitunti realismista ja ns katuviisaudesta ... tämä on jotain mikä vain menee esim sellaisen rutikuivan arkisen tyhjän nahjuksen ja nyhverön mitättömän heikon ja haapean tajunnan yli kuin matkustajalentokone vanoineen, tämä EI vain kerrassaan aukene metsäfintiaanille.  Että "enemmistöllä" ei ole kertakaikkiaan puolen puupennin virkaa, ei MITÄÄN MERKITYSTÄ, ei minkäänlaista tunnettua "väliä" - sillä ei ole MITÄÄN VÄLIÄ. Ja jos sinä saatanan puupää et suostu USKOMAAN tätä yksinkertaista faktaa ja TOSIASIAA, sinun tiesi nousi juuri NYT pystyyn ja voit unohtaa kaiken etenemisten tässä asiassa, toivotan sinne ämpärinpohjalle kurjaa vitun kärsimystä ja hirveää loppuelämää vitun munaton aivoton toivoton tollo mato.

Jos sen sijaan olet kykeneväinen vastaanottamaan informaatiota ja HALUAT edetä ja HALUAT VAPAUTUA ja HALUAT elää ==> TOTUUDESSA niin MINÄ olen sinua siihen suuntaan AINA viettävä, siksi minä synnyin, tuhoamaan Luciferin vallan. Tämä on kaikki HYVIN yksinkertaista. Ja sanon samalla teille jollen ole jo muistanut monasti tätä sanoa, että niinsanottuun  "Teodikeaan" on aivan naurettavan äärimmäisen idioottimaisen yksinkertainen ratkaisu. Ja jos ette tiedä "Teodikea"  nimistä legendaarista pähkinäaivoja syyhyttävää ongelmaa niin se on se mankuminen siitä että MIKSI hyvä Jumala, luoja, sallisi pahuuden ja kaiken sanoinkuvailemattoman hirveyden mitä maailmassa juuri NYTKIN tapahtuu ja "luoja ties"(!totisesti!) kuinka monelle, tapahtua ja ikäänkuin oikein ERITYISESTI meille oikeasti HYVILLE.

Ratkaisu on seuraavanlainen ja tämä on totuus: luoja ei vain SALLI pahuutta, luoja LOI pahuuden ja luoja HALUAA pahuutta.

Siinä on teodikean ratkaisu. Nyt tiedätte. Luoja on pahojen PUOLELLA; EI niitä vastaan, eikä ole ikinä ollut muualla kuin ihmisten tahdossa ja haikailuissa ja mielikuvissa ja kaikenlaisessa JUUTALAISESSA apinoinnissa. Tässä asiassa minä tosin olen juutalaisten kanssa tavallaan samaa mieltä ja fiilistä ja ymmärrän täysin kantansa, luojan TULISI olla PAREMPI !! Ehdottomasti. Mulkkuhan se on, no 2 ways about it.

Haista Jumala vittu.


Eniwei.


Kuten kirjassa sanoo, ihmisapinoiden parissa toistuu AINA tuo yksi ja sama saatanan puuduttava kuvio, yksi pieni VÄHEMMISTÖ ryhmä kuten esim "poliisi" alkaa ihan totaalisen mustavalkoisen suvereenisti vain pokkana käskyttää ja komennella ja tuomaroida KOOOOOOOOOOOOOOOOKO sitä muuta tuulenhuuhtomaa apinalaumaa siinä ympärillä, keeeeeeenenkään estämättä, TÄMÄ, yksi ja sama saatanan kuvio vain toistuu ja toistuu ja toistuu ja monistuen kopioituu ja tapahtuu taas ja uudestaan. Sitä täten LUULISI minunlaiseni yliälykäs ja hoksaavainen ja tarkkaavainen(!) ja asioita ymmärtävä ja NOPEASTI ja tehokkaasti HUOMAAVA että tämä JOHTAISI siihen että ihmiset tekisivät KAIKKENSA MURTAAKSEEN tuon ringin, tuon vallan ja tuon noidankehän ja tämän toistuvan kaavan. Mutta kuten olen niin sanoinkuvailemattomaksi pettymyksekseni ja nöyryytyksekseni saanut huomata, ettei sitä tietenkään voi millään kuvailla, näin EI ole. Päinvastoin, kaikkki(!) te typerät kusipäiset ilkeät idiootit vitun kyrvät ALISTUTTE, mieluusti, kuin mankuvat vitun lampaat - ikäänkuin komentelijalle OLISI jokin "maaginen" luonnostaan olemassaoleva ja ainiaan ylläpitäytyvä yliluonnollinen ja selittämätön ja mysteerinen etu ja erioikeus vain junou... toimia SINUN omistaja-komentelijanasi.

TÄMÄN on LOPUTTAVA. Seinään. NYT. TÄMÄ on minun Mein Kampf. TÄMÄ on MINUN Missioni, TÄMÄ on MINUN  tykinkuulan + Adolf Hitlerin + Bruce Leen tahdonvoimainen ja päättäväinen primäärinen tavoitteeni ja päämääräni, Vapauta Ihmiskunta Komentelijoiden Ikeestä.

Siinä kaikki.

Ja minä kutsun K A I K K I teistä mukaan tähän SOTAAN, ja se ON ==> SOTA. Paholainen EI luovuta, se EI luovu vallastaan, ei MISÄÄN eikä mitä mikroskooppisimmissakaan asioissa. Ei nyt eikä ikinä. Se on ir-ro-tet-ta-VA itse itsestään. Joten kuten olen jo sanonut, ensitöiksenne, ALKAKAA tämä prosessi SISÄLTÄNNE ja sisäisesti ja irrottautukaa psykoemotionaalisista / mentaalisista kahleistanne. Se on valitettavasti up to you.

1 yksinknertainen asia minkä VOIT tehdä on kuten olen toistanut ja märehtinyt triljoona kertaa, vain ==> luota muihin ihmisiin. Ehdoitta ja totaalisesti, jos pettävät niin hei... siinähän pettävät, se OMA häpeensä, suksikoon Luciferin vittuun sitten. Mutta anna KAIKILLE   MAHDOLLISUUS. Älä ole umpimielinen ja ennakkoon jo tyhmä ja ennakkoluuloinen. En minäkään epäile ja syytä JOKA vitun ikistä muslimia tai neekeriä "rikolliseksi" vaikka rotuina ovatkin silkkaa pahuutta, minä jo olen tuntenut moisia hahmoja eikä ne ole olleet likellekkään mitään sellaista, mutta se roduillinen "baseline" on AINA siellä taustalla, siitä ei pääse yli ali ympäri eikä läpi. Eli kai tämän voisi sanoa että "käytä ny VITTU vähän sitä saatanan daijuasi vitun idiootti Jurakautinen saatanan aivoton apina!".

Se mikä olisi tietenkin kaikkein PARAS metodi olisi henkilökohtainen ilmestys ja henkinen herääminen ja todellinen henkinen kokemus, minulla nämä ON mutta teillä näitä EI ole ja tämä on KAIKENMÄÄRITTELEVÄ totaalinen mustavalkoinen 100 %:nen ero, tämä on KAIKKI.

Te olette vain syntyneet Matrixiin, autuaan muistamattomina ja tietämättöminä ja henkisesti umpisokeina ja kuunnelleet valehtelevia käärmeenkielisiä ja kiukkuisia Fintiaani-idiootteja ympärillänne, SE on se SYY miksi olette siinä liemessä missä nyt olette. Ihan sama MIKÄ sinun henk.koht liemesi on, liemessä sinä OLET, minä TIEDÄN tämän, joten haista se kusi ja ota ajatukseksesi NOUSTA sen ylle ja kostaa sille. Se olkoon Primus Motorisi, kuten minun.


Kovasti minä vain ihmettelen miten Te Muut™ näytte automaattisesti olevan vallanpitäjien kanssa samaa mieltä (tästä seuraavassa kirjauksessa lisää) siitä että "kyllä, te saatte omistaa meidät ja komennella meitä ja jos emme, vieraat aikuiset ihmiset, tottele kuin jokin kuritettava pikkulapsi, teillä on oikeus rangaista meitä" - TÄTÄ minä en saata KOSKAAN käsittää enkä hyväksy sitä atominkaan vertaa, nyt enkä ikinä enkä missään oloissa. KENELLÄKÄÄN EI OLE minkäänlaista oikeutta komennella ketään muuta saati sitten "rangaista" eli tehdä ihan vain tikkusuoraa PAHAA ja nöyryyttää ja kiusata, tässä asiassa ei ole sijoja sölkötyksille ja ufaufauffaffaa mukkun se ! niimmukkun ! ..ja sössönsöö. Se on näin. Ja sen luulisi avautuvan aika helvetin fantastisena asiana teillekin, mutta ehkä olen väärässä ja te naaaautitte oikein masokistisesti ventovieraiden kyykytyksestä ja alistumisesta yms. Minä ymmärtäisin sen sexuaalisessa asiayhteydessä mutten missään muussa.

Mutta eniwei, kirjassa kuvataan se että mikä varsinainen "kumoaa vallan" ja mistä Vallankumous on lähes aina kotoisin ja se vastaus ei,  EI, miellytä minua. Sanoovat että niitä toteuttaa lähinnä vain hyvin järjestäytynyt "Vasta Elitisti" sakki ja sen peräänantamaton ja väsymätön ja johdon ja yhden -mukainen työ ja toiminta, ja vaikea tuota on kieltääkään. Ja kuka suomessa yksinomaan sopii tuohon kuvaukseen VASTA-elitisteistä ? Se on tietenkin Perussuomalaiset, AINOANA kyseisenlaisena jenginä. Niillä on jo järjestäytyneisyys, ne on JO "mukana politiikassa" eli kärkkyvät komentelusijoja ja niillä on ainakin jonkun verran Tahtoa Valtaan. SIINÄ on OIKEAN vallankumouksen  se perus resepti. Noin se yleensä aina meneekin, valtaahan ei KUMOTA vaan yksinkertaisesti VAIHDETAAN, sen tulisikin olla Vallanvaihdos  eikä Vallankumous. Minä nimenomaan pyrin ihan totaalisen VALLAN - KUMOUKSEEN, se on MINUN tarkoitukseni, ei SAADA valtaa tai delegoida sitä jollekin helvetin mulkkusakille tai kenellekään muulle kuin minulle. ONGELMA on että te muut olette niin Jurakautisia apinoita ja helvetin tyhmiä ja HETI säikkyinä ja peloissanne ja uskotte kaiken paskan mitä paholainen mieleenne paskantaa ettei teidän kanssanne ikinä pääse edes puusta pitkälle saati sitten johonkin oikeisiin konkreettisiin tuloksiin. Jollaisella tarkoitan esim Amerikan perustamista kontra elämän jatkamisena Brittilässä. Junou ? Sellaista jotain repäisevää ja todellista. Sitä MINÄ haluan. Mutta suomalaisten rumilusten kaltaisen määkivän etatistisen vitun yhdentekevän ja vähäteltävän muulilauman kanssa se on melko vitun tyhjää toivetta se.

JA tietysti siis ongelmana on se pikkuruinen AKTIIVINEN VÄHEMMISTÖ joka on sitten minua vastassa. Eli se seuraava mafia. TÄSSÄ onkin Anarkian se todellinen ongelma, että ihmisapinat ovat luonnostaan TODELLA epä-anarkistisia ja tuppaavat olemaan pakanoita ja statisteja / etatisteja eli siis satanisteja eli siis palvovat sitä idolia minkä voivat nähdä ja mitä koskettaa ja mikä vetää heitä perseeseen 24/7/koko elämän. Tämä johtuu siitä että ovat itse hyvin syvältä perseestä, perseestä kuin  Danskalainen Pankki.... 

Tässä te muuten  näette   hyvin SELKEÄSTI  sen MITEN "uskonnollisia" saati sitten "hengellisiä  /  henkisiä" suurin osa ihmiapinoista on. Eli abaut yhtä hengellisiä kuin hevoset, tai sujet ja lampaat tjns, eli  ei yhtään. Kirkoissa  ja temppeleissä ja missä lie käydään kyllä näön vuoksi ja tottumuksesta ja tapana ja Historian Havinana mutta siitä ei OIKEASTI VÄLITETÄ kilin vittua, häät ja hautuujaiset ym hoidetaan sitä kautta koska ....mitenkäs muuten  ? ..*sormet pyllyssä*... täh ? Ja näin, mutta MITÄÄN  todellista HENKISTÄ teissä ei ole.  Se on vain sellaista kun se jotenkin eteen tulee ja hyödyttää tyyppistä satunnaista "lip service" hölmöilyä.  Eli ihan siis tismalleen samoin kuin "poliitikoiden" eli vallanhimoisten valehtelijain ja kusipäiden "kansanedustus" tai Kansan  Tahdon™ kuunteleminen ja toteuttaminen, joka mainitaankin kirjassa. Eli ne eivät voisi vähempää ristetä ..onko tuo oikea sana ? Eivät siis voisi  vähempää reisteytyä...mennä siis yhteen, kohdata, eli eivät kauempana voisi enää toisistaan olla. Se sanotaankin synopsiksessa oikein hyvin ja selvästi. Kuinka poliitikkorikollisten "kansanedustus" on absoluuttista illuusiota ja humpuukia ja lähinnä tyhmien raappahousumiesten kuvitelmissa, ja mieleeni juolahtaakin vääjäämättä lähes koomisen täydellinen ja 100 prosenttinen "luolan vangit" vertaus !! HAHaa  missä  kaikki idiootit kahvin ja muun paskan ääressä jauhaessaan Esson baarissa "politiikasta" jne, ovat  kukin ymmärtävinään luolan seinän varjoja ja liikkeitä ja tulkitsevat näitä veret kiehuen toisilleen, kaikki ollen aivan yhtä vitun pallohukkaisen tietämättömän tyhmiä ja hukassa. Salaisuus on sangen yksinkertainen; ne varjot ELÄÄ ja tekee OMAN mielensä mukaan, EI teidän. Vitun imbesillit apinat tollot.

"Heiiiii usko mua, mä tee sun parhaax !"

"Notta HITTO!!"........ ja sitten sitä ihmetellään koko ELÄMÄ kun ^^  ei teekään mun parhaax.

Missä vitun tunkkaisen taliaivoisessa ulottuvuudessa te oikein ihan oikeasti elätte ?!? AJATELKAA kerrankin, että joku ventoVIERAS mies jossainpäin Helsinkiä... ?.. pitäisi huolta SINUN asioistasi ? Vitun typerä mulkku kusipää. MITEN se edes VOISI pitää niistä huolta ? Sano se jollain  ymmärrettävällä todellisella oikealla konkreettisella tavalla ? Toisekseen sen pitäisi ensinnnäkin TIETÄÄ ==> MITÄ  SINÄ  HALUAT !!!! SINÄ ET ole mikään Tahtosi Äänitorvi ihan eksäktli, joten vitustako se EDES TIETÄÄ mitä vittua siltä odotetaan ?!?!? 

Sinä vain OLETAT että se joku vieras vallanhimoinen pikkusieluinen Jumalaton pakana-satanisti etatisti nilviäinen kusipää jolla on ote sinun kassisi juuresta, tottelisi SINUA ..haHAHahahahaAHa.haA..ahahaa lol ja tekisi SINUN tehtosi mukaan ??! Thahahah ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ai luoja te olette sitten tyhmiä saatana, aivan siis ABSURDIUTEEN asti typerää metsäläistä puusilmäistä idioottia paskaväkeä. Hei  herätkää nyt vitun nolot lantajuntit jo, pliis, HERÄTKÄÄ.

Te tosin ansaitsette tulla murskatuksi kun VALITSETTE, ihan sama MIKSI, Jumalan ja Yeshuan ja  itsenne ja VAPAUDEN ja TOTUUDEN sijaan...toiset ihmiset, nätisti sanottuna. Todella anteliaan nätisti. Itse VALITSETTE laittaa uskonne ja odotuksenne lihaa ja verta ja kusta oleviin vinoutuneisiin vallanhaluisiin ja rangaistuksen himoisiin sadistisiin tuomiomielisiin kusipäihin materialisteihin, jotenka.. "play stupid games, win stupid prices" kuten anglot sanovat, jos pelaat tyhmiä pelejä, voitat tyhmiä palkintoja.

Jos on vain selustaansa varmisteleva näätä niin.....sitä on sitten vain selustaansa varmisteleva sieluton tylsämielinen vitun näätä, alias "suomalainen".


* * * * *


Aion tehdä sarjan tähän liittyviä toivottavasti teitä valaisevia kirjoituksia ja aion saada teidät KAIKKI riuhtaistua irti valtionpalvonnasta ja KAIKESTA muusta pakanuuden muodosta.

Tämä oli vasta alku, ja melko hyvä sellainen. Ja  laittoi taas veren kiertämään niinsanotusti, tuo silkka lyhyt kirjan synopsis osio.

Siinä on teille mietittävää, toivottavasti ymmärrätte ottaa asian mieleenne ja ajateltavaksi ja siitä pääsette lopulta siihen oikeaan, ainoaan OIKEAAN, johtopäätökseen eli että ==>  meidän kaikkien on vapauduttava Anarkiaan, KAIKESTA kontrolloinnista yms, ja ei ole OLEMASSAKAAN "oikeutettua hallintaa",  se on ihan KAIKKI vain ja ainoastaaan ja exklusiivisesti pahuutta maan päällä. Ei sen enempää. Te vain alistuitte jossain ihmishistorian vaiheessa ja hei.. tässä ollaan.


Kiitti vitusti !KOSTO ELÄÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti