tiistai 17. tammikuuta 2023

HSL stoori

Käväisin Stadissakin tuossa joku aika sitten, taas, ja nyt minäkin sain tuta niitä ulkomaalaisia bussikuskeja. Ei mitään dramaattista mutta sellaista mikromulkkuutta mitä ählämeissä piisaa. 

Tapahtui niinä päivinä nimittäin niin että minäkin menin paikallisbussilla(!!!) jota en TOD(!!) tee kovin mielellään, ne on ensinäkin likaisempia tunkkaisempia paskaisempia kusilänttejä yrjöllä ja räällä sävytettynä kuin jokin helvetin romanialainen / bulgaarialainen julkinen paskahuusi ja ..no... se  on suurin syy ja siellä varmasti sikiää ja leviää jokainen tunnettu tauti mitä maailmassa on, se on kuin jokin vitun Wuhanin torin viemäri. Ja niin ruuhkaisessa bussissa en olekaan ikinä ennen ollut ! Jumalauta siellä oli väkeä totisesti pakkautuneena kuin sillit suolaan, aivan täpötäyttä. Mutta sitä bussia ohjasi ruma lihava käkkäräpäinen(?) perus suomalainen lehmä. Mutta sitten seuraava, josta lähes jäin koska en ymmärrä sitten yhtään miten stadissa Julkinen Liikenne™ toimii jos toimii, se on sen verran giganttinen nevada verrattuna näihin lapinmaisemiin, joilla tarkoitan KAIKKEA kehä kolmen ulkopuolella, olemme KAIKKI lapissa, niin nin että siellä pitäisi vähän aikaa liikuskella julkisella jotta sen oikein sisäistää.

Opin ainakin sen että siellä KAIKILLE busseille täytyy jumalauta ERIKSEEN  vilkuttaa !! Vaikka seisoisit saatana siinä..junou ? BUSSIPYSÄKISSÄ / -LLÄ ja olisit yksin ja keskellä ei mitään, valtavan tien varressa, ei mene vittu jakeluun että saattaisin haluta sinne BUSSIN KYYTIIN ??! Vitun ääliöt saatana. En kai minä nyt HUVIKSENI vittu seisoskele jumalauta BUSSIKATOKSESSA vittu saatana sentään !!

Helvetin idootit perkele, apinatkin voisi koulia paremmiksi ja nätimmiksi suhareiksi kuin teidät.

No niin nin eniwei... sanotaan nyt että saatoin olla siellä yhdessä niistä ympärys seuduista ja siellä menin pysäkille ja olin katsonut mäpsistä että ok, kohta menee bussi, saavuin yllättävän hyvissä ajoin pysäkille ja bussi oli  minuutin tai 2 myöhässäkin joka vain sopi minulle, jouduin sinä päivänä muutenkin juoksemaan, se oli seikkailupäivä se, mutta niin nin siihen menin pysäkille ja siinä katselin sitten voihan nimittäin vittu, "bussista EI voi ostaa lippua" !! Se täytyy ladata jumalauta HSL-sovelluksella ensin......ou mai FAKIN kaad teitä VITUN stadin liejurotat saatana... oooih ..helvetti.. eniwei, sanotaan että saatoin saada lipun ostettua ja samalla kun sen otin esiin siitä menikin näppärästi pyyhkäisemällä ohi se venaamani bussi, joku suomalainen insinöörin näköinen nörttihönö jolla takuulla pari Mokian osaketta, nenä lasissa muttei viittiny siinä pyssätä, #kiitti siitä ! Kiitti.

Seuraavaan pääsin ja bäng ! ÄhlämMM ! Jolle näytin sitä "lippua" ja sain saarnan sen sijaan että se olisi mennyt kuten ihmisten maailmassa, se apinamies tuohtui kun olin mielestään nostanut käteni liian myöhään pystyyn ja auto on hänen mielestään liian ISO pysähtyäkseen tarpeeksi nopeasti vaikka näytin sille kyllä aika hyvissä ajoin merkin ja sen edessä sitä hidasti henkilöauto ja sangen lumiset olosuhteet ja se näytti menevän ehkä 30 Kmh. Tuollaista ei ikinä kuulisi täällä muualla. 

Toinen HSL episodi oli se likainen tartunta-tauti-pesäke eli sellainen wanhempi likaisempi petrinmalja /  paikallisbussi, sen kuskina oli niin ruma elämäänsäkyllästynyt apina että se olisi liikaa Per-Look Galleriaankin. Se oli kuin väsynyt sammakko tai jokin sirkuksessa elämänsä viettänyt nuutunut uupunut apina, joka hädintuskin jaksoi liikuttaa rumia mulkosilmiään katsoakseen lippuani, ja ..jaa.. en muuten tiedä. jaa ei. Eijeijeijei, ei se robottikaan ollut sillä näin sen nousevan ja kävelevän myöhemmin, oli se jokin biolooginen entiteetti silti.

- Hyi KAMALA! -

Niin nin se oli seuraava matka ja siellä oli jotain yskivää ulkomaalaista, kiitti siitäkin, ja pari jotain niitä perustason katumutantti-viemärijätkää jotka näytti jopa surkimuksiksi ja spurguiksi ja luusereiksi ja rikollisiksi tatuoiduiksi ällötyksiksi yllättävän ällöttävältä rikolliselta ja juoppomutantilta rumalta rutiköyhältä kusipäältä, jotka siinä  jotain juoni. Ja toinen piti ruman naamansa ja daijunsa onneksi koko ajan piilossa hupussa kuin se tyyppi siinä piirretyssä millä oli aina huppu kiristettynä silmille.

Tarinan yksinkertainen viesti ja opetus on että >> pysy niin etäällä kuin IKINÄ voit Helsingin Seudun Liikenteestä !!! Kävele mieluummin VeeÄrrän junan alle ja eteen. Varmasti parempi kokemus ja ikimuistoinen, ainakin jos sinulta jää perhettä jälkeen.


Haistakaa Hyysärin Seudun Liikkuvat Roistot pitkä vitun mätä paska !! Saatanan mulkvistit apinat. VITTU te olette nimittäin muuten perseestä ja minulle velkaa yhden 80 €. Kauan sitten tapahtuneesta episodista.


Ei voi kuin kadehtia esim jotain tyyliin mmMmm...uu ai dount nou TOKIOTA. Muutenkin toki mutta vittu verratkaa sitä julkista liikkumista tähän vaivaskylään ja  sen vaivasimutantteihin ja räkiviin-paskoviin-ulostaviin-yskiviin-kukoviin ähläm ja juoppo apinoihin jne ja alatte arvostaa Japseja kummasti.


Huooh.. olisipa Suomi ollut parempi ja suomalaiset. Haistakaa mätä vitun paska, vitun hyper pettymykset. Saastat ja kurjat kusipäiset köyhät juopot.

Hei: AMPUKAA ITTENNE !! Ihan oikeasti, MIKSI roikkua "elämän" syrjässä vain kituakseen ja juodakseen kaljaa ja viinaa ja mitä lie muuta kusista lucitädin paskaa ? Just get it over with ! Thänx.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti