sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Nekrujen rahoittamisesta

 https://blogit.perussuomalaiset.fi/teija-makkonen/kehitysapua-summamutikassa-nykyjarjestelma-lakkautettava/


^ Toki... muuten hyvä mutta KAIKKI rahan antaminen neekereille on loputtava absoluuttisesti ja mustavalkoisesti ja seinään. Mikä SIINÄ on niin vaikeaa ? Kaikki tuollaiset ^ lähtee jostain vitun (aivopesu) syystä aina siitä Maailmankuvasta™ että MEIDÄN tulisi ruokkia ja vaatehtia ja ihmisiksi yrittää turhaan opetaa ja loputtomasti rahoittaa jotain helvetin perkeleen vitun NEEKEREITÄ ! ? HAhahaa...salli mun nauraa. Se on kuin rahoitettaisiin kissoja tai mitä vain apinoita, "Rahaa Apinoille™" tulisikin olla noiden molopäiden slougani tuon helikopterirahoituksensa kanssa. Jota avokätisesti siis jaellaan rahanomistajilta eli MEILTÄ kysymättä, kuten KAIKKI rikokset / pahat teot tehdään uhrilta kysymättä.

"Anteeksi neiti mutta haluaisitteko te kenties tulla, juuri nyt, raiskatuksi?" .....tuota kai harvemmin kuullaan raiskaajienkaan paskalävestä.

Ei TAKUULLA(!!) ainakaan ählämien tapauksessa. Se on pikemminkin suoraan ja samantien vain se "fucked her straight in the pussy!".

Asia on ..ainkin minulle ja muulle luomakunnalle, sangen selkeä: jos jostain väestä ei itsestään ole johonkin, kuten esimerkiksi Madagaskarin makakit eivät osaa suunnitella ja rakentaa tai edes valmiista paloista koota lentokonetta tai edes perustason kakkua, niin se jokin ei silloin KUULU kyseiselle oliolajille. Tässä tapauksessa raha tai muut ihmis-sivilisaation osat ei kuulu neekerin apinanpaskoille, jotka vain pomppii ylös-alas ja kriekuu viidakossa kuin kaikki muutkin simpanssit ja vetelee ympärisilvoituista pitkistä(?) kulleistaan tämän tästä ja mölyää ja nussii ja lisääntyy ja nussii lisää ja mölyää enemmän ja käy kimppuun ja ryöstää ja raiskaa ja tuhopolttaa ja murhaa ja pahoinpitelee ja mitä lie, on sellaisia Yleis Persereikiä™.

Ja NÄILLE meidän tulisi vain ihan pokkana ja tyynen khuulina lähettää LOPUTTOMASTI RAHAA ?!?! Jota voisimme ihan ITSEKIN käyttää junou ?.. ihan ITSEEMME ja OMAAN vitun kurjistuvaan kurjaan kommunistikolhoosi sianpaska ympäristöömme. Vitun kusipäät 60-luvun ongelmajäte kusiaivosukupolvet saatana.

VITTU että te olette muuten LEGENDAARISEN kamalaa väkeä, legendaarisen typerä vitun viiripäiden joukko, saatanan aivottomat petturit ja kommunistit satiaiset.


Haistakaa kaikki mätä vittu ja kuolkaa tuhannesti.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti