maanantai 23. tammikuuta 2023

Niille joilla jo on !

Juutuub alkoi yllättäen tarjota minulle sitä helvetin Adrew Tatea nyt sitten kun katsoin sitä jotain lyhytvideota, jota TUUBI tarjosi, minä EN etsinyt. Ja se on jonkinlainen (porno?) miljonääri ja liikkuu toki piireissä joissa liikkuu suuria rahoja joten kai se tietää mistä puhuu kun rahasta puhuu.

Ja se sanoi seuraavanlaista, jos annettaisiin ..taisi olla 100.000:lle köyhälle kullekin 1400 rahaa niin mihin ne laittaisi ne ? Jotkut tuhlaisi jotkut säästäisi ja jotkut "sijoittaisi". Tämän ymmärtääkin toki kaikki, tähän asti ei mitään ihmeellistä.

MUTTA ! Mitä minäkään en ollut ajatellut juuri näin yksinkertaisena kaavana ja näin sanoin, kun "tavalliset" (ei elitisti rikkaat) ihmiset menee ja tuhlaa rahansa kauppaan, ihan siis ruokaan, kuka sen kaupan omistaa ja rahat käärii ?

Jos tavalliset menee ja sijoittaa sen johonkin, kuka käärii senkin voitot ? Kuka omistaa ne firmat joiden osakkeisiin tavalliset sijoittaa ? Rikkaat.

Tai jos jätätkin ne pankkiin, ne hyödyttää ketä ? RIKKAITA, pankinomistajia yms.

Tai ehkä rahasi menee valtiolle... mutta summa summarum, kuten hän sanoi; rikkaita EI VOI ESTÄÄ RIKASTUMASTA !!!

Raamattu sanoi että "niille joilla jo ON, annetaan ENEMMÄN, niiltä joilla ei ole, otetaan sekin vähä pois". Siinä se saatanallinen armoton kusinen vitun loputon perkeleen ryöstö on pähkinänkuorissa. MINÄ en halua ainakaan osallistua enää moiseen, ja eritoten nyt kun kuulin tuon noin yksinkertaisena kaavana, minun sydäntäni jäytää tällähetkellä enemmän muutenkin kuin KUKAAN teistä osaisi pahimmillaankaan kuvitella, olkaa kiitollisia ettette ole minä. Eniwei, paha. Paha paha paha paha juttu, kaikkialla mihin ikinä huomiosi kiinnität ja käännät, on ja odottaa vain uusi suunnaton tuska pettymys ja loputon suru.

JA ! Siitä siltikin muistetaan syyttää SINUA !Onnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti