torstai 19. tammikuuta 2023

KAIKKI idiootit hoi !

Tajusin juuri että voin tässä samalla sanoa tämänkin kun piti ja unohdin, eli mitä tulee tuohon Andrew Tate juttuun ja MIKSI sitä niin kauhistellaan jne. Se KAIKKI kytkeytyy samaan paskaan kuin "poliittinen korrektius" yms KOMMUNISTIEN JUONET, ja nykynuori: ne ON kirjaimellisesti kommunistien juonia joita idiootit promulgoi (eteenpäin laittavat, jakelevat, levittävät jne) ja halusin sanoa tästä teille vain sellaisen yksinkertaisen ihmettelemäni piirteen kuin että, minkä helvetin takia te KAIKKI(?) yht´äkkiä noin pelästyitte ja kyyristyitte ?

Meillä meni ihan sika lujaa kasarilla ja vielä ysärillä, paitsi lama jotenkin koski silloin joitakin, mutta tällaisissa asioissa, tietääkseni. Miehet oli miehiä ja avioliitot avioliittoja ja koirat koiria ja neekereitä pidettiin ihan julkisesti ja yleisesti vain alastomina eläiminä ja kutsuttiin ihan MTV3-uutisia myöden NEEKEREIKSI ja sitten JOTAIN tapahtui. Ja yht´äkkiä kaikki ja koiransa piiloutui sängyn alle jos ja kun "twitter väkijoukko" tai jotkut muut pehmeät hampunpolttelijakusipäät avasi typerän  huonostihoidetun vitun kitansa ja VAATI jotain.

TÄTÄ minä ...kovasti vain ihmettelen, eli siis MIKSI te kaikki pelästyitte noin ?! MITÄ helvettiä te TAAS pelkäätte ?! Vittu sentään saatana. MITÄ pelättävää jossain kälättävässä vasurien laumassa on ? tai mielikuvituksettomassa rutikuivassa pystyynkuolleessa typerässä feministisessä lehmässä  /  ministerissä ? Miksette te muut ikinä saa suutanne auki ? Sitten YKSI tyyppi, esim Andrew, saa ja siitä kohkataan pitkin maailmaa ? Naurettavaa.

Kumpa minä voisin henkilökohtaisesti valvoa teidän kaikkien kaikkea toimintaa ja olla haamuna olallanne, minä voisin neuvoa teille MITÄ sanoa, MITEN se sanoa, koska ja kenelle ja miksi ja koska olla vain hiljaa jne, kun teillä ei itsellänne juuri ole tuota kykyä ja oikeanlaista tolkkua asioissa.


1 neuvo jonka olen jo sanonut, on että  jos vain yksinkertaisesti pysyt TOTUUDESSA niin KAIKKI  mitä sitä vastaan voidaan sanoa tai tehdä on JO an sich luonteeltaan VÄÄRÄÄ väärämielistä tyhmää turhaa ja SATANISTISTA, se on vain silkkaa pahuutta. Tämä on sama asia kuin mitä Jeshua periaatteessa sanoi "opetuslapsilleen" tai "kristityille"  jne, eli vaikka teitä koetellaan niin ..älkää vitun nynnyt muulit vitussa luopuko minusta tai taipuko. Siinä kaikki, ei siihen pitäisi mitään Ändryytä TARVITA. TEIDÄN pitäisi kyetä ihan ITSE siihen.

Saatanan madot ja lapamadot perkele.


HÄVETKÄÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti