keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Rukoilkaa ryssän tuhoa

Tulin tuossa äsken ajatelleeksi yht´äkkiä sellaistakin, mitä en heti ollut hoksannut ettekä tekään, että jos ryssä nyt VIIIIIHDOIN ja viimein romahtaisi niin yksi sen loputtomista aivan ihanista ja mahtavista ja jumalaisista ja yleishyödyllisistä piirteistä olisi se että ==> se  ROMAHDUTTAISI Globaalisti...kommunismin !!!!


Se on sen ydin ja pesä ja lähde ja käyttö"voima" jne, ja kun se romahtaa, KAIKKI pahuuden paskamaat romahtaa, KAIKKI kommunistiset SAATANAN helvetinreiät ja kidutuskammiot on yht´äkkiä Historiaa !! Aivan sanoinkuvailemattoman ihanaa ja mahtavaa siis, mutta sekin on vasta se miten asioiden PITÄISIKIN, Normaali Olosuhteissa, OLLA muutenkin, ei siitä pitäisi erikseen joutua jumalauta riemuitsemaan. Mutta kunhan siitä viheliäisestä saatanallisesta demonisesta vitun supervitsauksesta päästään niin huh helvetti, jukolauta etten tiedä edes mitä sanoa ja miten päin olla - se on niin vapauttavan mahtavaa että siinä koko maailma puhdistuisi ja pelastuisi sanomattoman valtaasti. Joten rukoilkaamme tämän toteutumisen puolesta, ahkerasti ja tauotta.


Tuhoa Jumala ja tuhotkaa "henget" ryssä, NYT ja TOTAALISESTI, olkoon se demonien tympeän typerä ruma kamala kuvottava köyhä alivertainen takapajuinen tunkkainen tukehduttava tyyssija PIAN Historiaa ja poissa ikuisesti. Aamen.


Vie "luciferin" lapsilta se selkänoja ja pakopaikka, TUHOUTUKOON se BRUTAALISTI nöyryyttävästi ja absoluuttisen ARMOTTA ja HETI, niin pian kuin on mitenkään mahdollista, ja olkoon se LOPULLISTA, ja kaikki jotka ovat alueitaan niille vitun VARKAILLE menettäneet, saavat KAIKEN omansa ja menettämänsä korkojen kera takaisin.

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti