perjantai 18. marraskuuta 2022

2 hyvää uutista tältä hetkeltä

Ensimmäinen oli se että Samariini sanoi periaatteessa että meidän täytyy keskittyä hävittämään ryssä tjns. Jotain sinnepäin, ajatus tässä on se mitä kiittelen.

Ja toinen hyvä juttu on tämä: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/651a863e-c902-45d6-865e-0badf083e10f

Eli jos et halua katsoa ^ linkkiä, ja kuka niitä ikinä varsinaisesti oikeasti haluaisi katsoa, niin nin se on se  panssarihaupitsien (hieno nimi) hankinta. K9 haupitseja taas Koreasta.

Minä tykkään noista laitteina sinänsä, ne on hyvän ja näppärän näköisiä ja varmasti aivan suunnattoman hyviä etenkin suomelle jos talvisota uudestaan sodittaisi. Uskallan julistaa että mitä enemmän noita on, sen parempi, ja erityisesti jos se siis olisi sama asia kuin talvisota. Turhauttavaa aatella jos noita olisi silloin ollut... meillä olisi paitsi omat maat edelleen mutta vähän naapuriltakin lohkaistua.


Vaikken mikän sotaintoilija tai valtioiden sota ja armeija intoilija ole, mutta tässä tapauksessa ymmärrän moisen hankinnan, toisin kuin neekerten helikopterirahoitusta tai kissanmuonaa Marssiin tyylisiä tahallisia rahakasojen polttoja.


Tämä ryssäin riehunta toi kyllä paljon ihan aidosti ihailtavan hyviäkin tuloksia joista paras on että se pakottaa nuo "poliitikot" eli koijarit komentelijat edes näyttelemään jotain katuviisaan realistisen järkevää ja "Omaa Kansaa™" puolustavaa jne. Ja unohtamaan kaiken viherkommunismin ja sekalaiset "ilmastohuolet" ja muut typerän näytelmän.


#Kiitti_siitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti