maanantai 21. marraskuuta 2022

Elon - Trump - Twitter

 https://www.youtube.com/watch?v=X-k1QVi2hEM&ab_channel=PaulJosephWatsonTässä on tämäkin "kausti" taas. On se ny vittu, yks wanha äijä saa halutessaan "twiitata" jotakin, ja KAIKKI maailman kommunisti-älykääpiöt saa paskahalvauksen. HAhahaa vitun absoluuttiset kusipäät imbesillit !! HAhahaaaaaa.


Se on AINA sama laulu, jos joku tai jokin ei miellytä itsekkäitä rahan ja vallanahneita kusipäitä komentelijatyranneja kommari-mulkku-kusipäitä vitun paskaläskivittuja demoneita, se on "Uhka Demokratialle™" mutta sitten taas jos ja kun miellyttää niin...no... sehän on vain todiste että "Demokratia Toimii™". 

Vitun saatanat. Voisiko sitä häikäilemättömämpi ja hävyttömämpi ja lapsellisempi ja pikkumaisempi enää olla ? Ei voi. Mittaristo pamahtikin jo kun otin lukemia. Menitte TAAS yli asteikon.


Idiootit.

Muistutan tähän loppuun vielä samalla etä OIKEASTI Amerikka on ANARKIA. Siellä ei "päde" eikä kyllä missään muuallakaan, mitkään vitun "lait" tai vastaavat, ja se perustussölkötys on noin 4-50 vapaamuurarikusipään KESKINÄINEN sopimus jonka he siis sopivat KESKENÄÄN noin 250 v sitten ja johon ei kysytty, kuten ei ikinä, KANSALTA kilin vittua. Eli se EI SIDO YHTÄÄ KETÄÄN YHTÄÄN MITENKÄÄN.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti