lauantai 12. marraskuuta 2022

Kohoomus ja KELA

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c46806bf-24ff-462d-b31d-b990f10b21cc


Kohoomus ja tuo ärsyttävä pallinaamainen vittunaama mulkku  taas "pätee" leikkelemällä Toisten Ihmisten Rahoista. Kuinkas muutenkaan. Mutta tuli tuosta legendaarisesta "_______ työpaikkaa avoinna" tällainen. Minun on tämä pitänyt mooonta monta kertaa jo tehdä mutta tässä menee.

Laitoin vain "avoimet  työpaikat": https://tyopaikat.oikotie.fi/tyopaikat ja ainakin tällähetkellä avoimia paikkoja näkyy olevan tasan 32 424 kappletta. Joka on siis aika JÄRISYTTÄVÄN paljon vähemmän kuin jokin 170,000 tai vaikkapa 34658419752424 tjns mitä sitä aina sanotaan. Tuossahan sitä on mustaa valkoisella.

Ja samalla kun nyt tämän mainitsen, mainitsen tässä samaan rahaan tuon VITUN byrokraattien kuvottavuuden, yhden niistä, kuinka KELA ei saa saatana ei sitten IKINÄ niitä VITUN surkeita rumia paskoja suoraan 90-luvun alusta nettisivujaan kuntoon. AINA ne hakee noita samoja saatanan koodareita ja mitä lie nettisivuexperttejä ja AINA kun olen käynyt selaamassa työpaikkoja, joka ei ole usein mutta joskus silmäilen niitä, on nuo SAMAT saatanan ilmoitukset siellä AINA. Ne on kuin jokin pysyvä fixtuuri tuolla.

Se on sitä kun byrokratia ei osaa luoda muuta kuin kaaosta ja täten "tarvetta" itselleen.


Byrokraatit tulisi kaikki ampua. Mutta siinä on se huono puoli että ne pääsisi niin sanoinkuvailemattoman liian helpolla että....no, en voi sitä sanoin kuvailla.


YÖÄK !
Absoluuttisen KAMALIA ihmisiä. "Ihmisiä". ^ ^

2 kommenttia:

  1. Älä laita pointtia lainausmerkkehin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä kritiikkiäsi saati sen sisältöä. ...älä itse laita sormea pyllyyn !

      Poista