perjantai 25. marraskuuta 2022

Velkaorjuus - Raha - Matrix

 https://www.youtube.com/watch?v=iGg0qzkOO2g&ab_channel=AaronAbke



Tuo tuossa ^^ Aaron, on yksi tuollainen "nyyeitz" guru tyyppinen hahmo jota välillä katselen kun sitä tuubi tarjoaa tjns, ja tuo oli todella hyvä video ja melko valaiseva ja suosittelen sitä AIVAN KAIKILLE kaikkialla AINA. KATSOKAA TUO ^!!! Teette itsellenne suuren palveluksen joka tapauksessa ja riisutte potentiaalisesti Luciferianisteja vallasta. Tuossa taidettiin lopussa muuten käsitelläkin tätä aihetta "satanistinen valtio" jne. Siitä on jo aikaa kun tuon siis itse katsoin mutten vain saanut tätä aiemmin laadittua tätä juttua.


Kyse on lyhyestisanottuna siitä että ainakin Amerikassa sinut OMISTAA "valtio" joka ITSE taasen on YRITYS !! Tai "korporaatio" eli Amerikka Oy periaatteessa. Minä muistaakseni luin jostakin blogista joskus että myös Suomi on oikeasti "yritys" nimeltä Suomi Oy - ja jos joku siitä tietää lisää niin kerro helvetti sentään minullekin ! ! Minä HALUAN tietää tästä asiasta KAIKEN !!!!


Amerikassa voit ilmeisesti vain sanoutua systeemistä irti !! Sanomalla sen sille, sen omalla kielellä. Opin tuosta myös ^ myös  käsitteen, "legalismia" eli Lucin käärmeen kieltä, "C´est que vie" eli "hän joka elää" eli se OIKEA lihaa ja verta oleva henkilö ja ihmishahmo, mistä on olemassa myös "legalistinen" näennäis / fiktioversio. Ja SE on se minkä kanssa kyttä ja byrokraatti ja poliitikko on tekemisissä, eli ne TIETÄÄ itsekin ettet voi vain ilmetä planeetan pinnalla toisen ihmisen luo ja sanoa että "sinun täytyy tehdä niinkuin MINÄ sanon, koko elämäsi! nyt ja aina !" vaan se pitääkin tehdä juuri höynäyttämällä ja oveluudella ja kaikenlaisilla kepulikonsteilla ja petoksilla ja varkaudella, eli kaikella mitkä on valtion erikoisuuksia, niiden ne ainoat todelliset kyvyt.

Amerikassa tuosta kaikesta ilmeisesti voi vain jättäytyä ulos ilmoitusluontoisesti ! Hah...wau, jos noin  on niin aika helvetin mahtavaa.

Mutta KATSOKAA itse, tuo on totisesti mielenkiintoinen ja silmiä avaava ja veret kiertämään laittava.




Minähän sanoin teille kaikille että meidän on päästä systeemistä ITSESTÄÄN   TOTAALISESTI erilleen ja irti, SIINÄ on meidän se Suuri Sota.



Tuossa on yksi alku salvo ^.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti