lauantai 12. marraskuuta 2022

Murjaaniryöstäjät

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d2bdf826-c023-4dfa-959d-f7714e01fb83


Hienoa. Hieno homma, kiitti tästä vasemmisto ja muut "vallankumoukselliset" KUSIPÄÄT, kiitti. Kiitos tästä millaiseksi teitte Stadin ja suomen. Mahtava saavutus. Vitun imbesillit.


Eli siis Helsingissä tehty TAAS tuollainenkin ryöstö, ajattelin tuota lukiessa että luultavasti jotain murjaaneja ja kappas !! Siellä tälläkertaa ihan SANOTAAN että "ulkomaalaistaustaisia" eli sieltä varovasti Suomihiirulaiset ujosti reiästään kurkkivat ja kärkkyvät, funtsivat josko olisi jossain vaiheessa turvallista ihan jo puhua asioista suoraan ja rehellisesti ja KUULUVAAN ÄÄNEEN ja sanoa ihan nekrua nekruksi apinanpaskaksi ja muslimia absoluuttiseksi aivottomaksi arvottomaksi aasinnusijaksi demoniksi. Kyllä se siitä Finnuiitit, sinnitelkää sinnitelkää. Harkitkaa tarkoin.

Vitun mäntit ääliöt paskahousut.Eniwei, absoluuttisen paitsi kuvottavaa jne mutta NOLOA !! Vittu mikä HÄPÄISY tämä onkaan meille kaikille, Kristus vittu !! Te TUHOATTE MEIDÄN KUNNIAMME kaiken apinamaailman silmissä  !! Vitun nynnyt nörtit homot ! Helvetin vittu sentään.

Siellä "steissillä" pitäisi partioida ilmeisesti jonkun 300-päisen skinilauman tai niiden vitun Oodinien - muutoin suomalaiset näyttää murjaaniapinain rumissa pullottavissa äklöttävän likaisissa samean ruskeissa primitiivisissä suo / suisto-troglodyytin paskasilmissä heikolta ja nynnyltä. Eli siltä mitä suurin osa suomalaisista ONKIN kyllä.

"Heikkoja nynnyjä" tulisi olla suomlannin tunnuslause tai motto tai jokin. "Halvaantuneita paskahousu etatisteja" voisi myös olla toinen vaihtoehto.


Melko härskiä joka tapauksessa. Sellaisen katuviisauden voisin neuvoa nuorille että jos joku muuli tulee änkyttämään jotain paikassa jossa on ihmisiä ja valoa ja kameroita jne, niin hei, se TUSKIN tappaa sinua. Sen kun sanot että "tapa minut siis / tapa sitten!?" ja katso mitä käy. Luultavasti ei mitään. Ei TAKUULLA ainakaan bussissa, ellei kyseessä ole jokin "saalistaja" tyyppinen demoni ja täysin seinähullu ..junou perus muslimi periaatteessa. Hahahaaaaaa, mutta kuitenkin.


Tässä tapauksessa myös tuo teidän  kaikkien lempidemoni eli kyttä myöntää olevansa suhtkoht täysin hyödytön ja avuton tässä(kin)  asiassa.


Mutta "kyttiä tarvitaan!".Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti