maanantai 7. marraskuuta 2022

Nekrut vs Jutkut

JUUTALAISET  !!

Taas. Hahahaa ai vitun idiootit saatana. Nauretavan super herkkänahkaisia hysteerisiä sähiseviä raukkamaisia nynnyjä säpsähteleviä kusipäitä mulkkuja vitun perkeleitä.https://www.iltalehti.fi/koripallo/a/14bbe55e-cd95-4a7b-a21e-8bc26fc1ac78


Ja tätä ^kaustia oli tuo vitun Nuijapään röllikin tuossa allaolevassa linkissä käsitellyt.

https://www.takimag.com/article/29647/


Tuollaisissa teksteissä tuo on kuten olen sanonut, vielä ihan hyvä, mutta jos se lähtee metrinkin merta  edemmäs kalaan niin se hukkuu.  Omaan  typerään paskaansa, tuo idiootti  on totaalinen Gremlinien  trolli / haitallinen imbeessilli.


Mutta kuitenkin, en ollut tiennyt että koripallo on jumalauta juutalaisten laji !! Ja niiden DOMINOIMA ollut aikanaan !?!? Huh huh...wau  ..  hahaa, ai luoja sentään, jos puhutaan epätodennäköisestä niin TUO on se, tuollainen on epätodennäköistä. "Juutalaiset dominoi korista" ei ole lause jota sitä ikinä aattelisi edes herjalla aattelevansa.


On joka tapauksessa miellyttävää sinänsä että tämä kaikki alkaa pusertua väkisinkin virallisformaalin valhe mediaankin ja ihmisten silmille. On ihanaa tulla vindikoiduksi. Juutalaisten lonkerot on KAIKKIALLA ja ne on kusipäitä ja naurettavia idiootteja.


NAURETTAVAA tämä nykyajan munattomien nynnyjen piehtarointi HETI kun joku sanoo jostakin jotakin, heti ollaan selällään kuin lapsi tai avuton idiootti kilpikonna  ja huidotaan ilmaa ja rääytään ja  huudellaan koko virkamafia apuun ja itketään aitoja krokotiilin kyyneleitä. Siinä missä jutkuille TULISI sanoa vain että  "painu vittuun!" jos ja kun ne tulevat vaatimaan ja tivaamaan. Mutta tämä vaatisi jonkinlaista suoraselkäistä maskuliinista kunnollisuutta ja myös ymmärrystä asioista(!) mitä teillä ei suurimmalla osalla ole pihapiirin oravia juuri enempää, joten tätä ei ihan hevillä  tapahdu.


Hei:  juutalaiset EI OLE mitään "valittuja" tai "erikoisia" tjns ja ne ON mulkkuja ja ääääääääärimmäisen omahyväisiä ja häikäilemättömän röyhkeitä ja täysin omatunnottomia varkaita ja mulkkuja ja materian ahneita kiipijöitä ja sekopäitä ja ällöttäviä kaikin tavoin ja rumia, niinikää kaikin tavoin, ja ne todellakin AIKOO "hallita maailmaa". Mutta ei mitään, panikoikaa te kaikki ja koiranne vain koska "Adolf Hitler!" !! 


KÄÄK  !! Minäkin alan tuntea paniikin nousevan  !!. ..AaaaapuaaAAAAAA !!KÄÄÄÄÄK !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti