perjantai 18. marraskuuta 2022

1 idea - giganttinen muutos

Ole rauhallinen !! Ottakaa ihan iisisti nyt vain. Jos teillä on jotain rauhoittavia lääkkeitä niin napatkaa ne ennen tämän lukemista. Tämä on lyhyt ja helppo sulatella..paljolti kuin jokin ibuprofeenikapseli tjns ! Hah, kuinkas muuten sattuikaan. Mikä ihana ihana sattuma.

Noniin no, mutta eniwei, nyt kun olet raaaaauhallinen ja doupattu ja yksi silmä katsoo oikealle ja toinen vasempaan alaviistoon, joka muuten sattumalta kuvailee sen ääliön naapurini minkä kanssa olin kerran jos muistatte - joutua käsirysyyn, niin nin..ja sitäpaitsi sen molemmat rumat pullottavat mulkosilmät katsoi kumpaankin alaviistoon kuin jollain klapilla päähän lyödyllä piisamilla tjn miltä se myös näyttää.

Mutta kuitenkin, tulin vain äkkiä pohjustamaan paljon pidempää tulevaa kirjoitusta, tehdäkseni tämän "inception" jutun teille, taas, eli istutan tämän ajatuksen ja idean ensin ja palaan kastelemaan sitä myöhemmin kun tyhmän pääsi tyhmä kiinteä tyhmyyden sisus on saatu sulatettua ja lämmiteltyä muovattavaksi liikkuvammaksi löysäksi taikinamaiseksi, kuin byrokraattiämmä, massaksi jota voin työstää viisaammaksi. Myöhemmin.


Mutta minä totisesti sanon teille TÄSSÄ ja NYT tämän yksinkertaisen totuuden: meidän on päästä EROON ja IRTI ja totaalisesti ja lopullisesti ja mustavalkoisesti KAIKESTA "valtioudesta" ja kytistä ja sitä myöden laista, KAIKESTA ulkopuolisesta kontrollista.

TÄSSÄ on sanomani, siinä on oikeastaan minun koko viestini.

VAPAUS.


Siinä missä Jeshuan viesti oli "rakkaus". Kai nämä on samakin asia jotenkin mutta minä en niinkään rakasta ihmiskuntaa toisin kuin Jeshua. Mutta vapautta minäkin rakastan.


Ottakaa chillisti ja vaikka kuppi sitä kahvia ja pari koirankeksiä, joita kumminkin kanniskelet mukanasi ? ÄääÄ ? Kyllä minä näet tiedän, minä tiedän mitä sinä kanniskelet muassasi.

Mutta että tällainen kirjoitus on luvassa. ALKAKAA henkisesti ja emotionaalisesti ja mentaalisesti jo irrota "valtiosta" ja byrokraattien luvattomasta kontrollista, SE on kaiken alku ja juuri ja SE on se seuraava SUURI JUTTU ja kuulitte sen täältä ensimmäisenä. SE on ihmiskunnan henkisen evoluution SE seuraava askel; askel täysi-ikäisyyteen ja POIS ventovieraiden holhouksesta ja tukehduttavasta pakko-hallinnasta eli pois rikollisten paholaisen demonien otteesta.

Ota rauhassa nyt vain, äläkä rimpuile.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti