keskiviikko 2. marraskuuta 2022

vasurit vs demokratia

 


https://counter-currents.com/2022/11/the-left-democracy/


Täsmälleen noin ^ se on, noin se menee. NOIN sekopäisen kusisia viheliäisiä paskarottia vasemmistoloiset on.

Oksettavaa ylimielistä sekopää paskasakkia, jota ei voisi edes KUVITELLA jollei olisi joutunut kokemaan. Niin kuin pahuus on kaikissa muodoissaan kyllä yleensä AINA muutenkin.

Niille on nyt tultava LOPPU joka tapauksessa, oli ihan miten oli, siitä viis. Meidän on keskityttävä lyömään vasemmisto / valtio ja sen laki, niin totaalisen täydellisesti ettei siitä jää enää edes sauhuavia raunioita. Niin täydellisesti ettei kukaan, kusipäisinkään räävitön ääliö-rääpäle kusirotta paskapää, uskalla seuraavaan tuhanteen vuoteen edes lausua mitään mikä alkaa "vas..".


Kertakaikkisen iljettävän MEGAärsyttävää kuvottavaa nöyryyttävää pahuuden alhaisinta paskaa. Mutta se saa nyt alkaa lopullisesti loppua, siihen on yksin tähdättävä ja täydellisen peräänantamattomalla jääräpäisellä yhdenmukaisen totaalisella päähänpinttyneellä asenteella. Junou ? sillä samalla millä "vasemmisto" eli sisäiset viholliset, viholliset porttiemme sisäpuolella, sabotöörit, viides kolonna jne, on sitä KOOOOooooko tämän ajan tehneet.

Niin että jos tuosta ^^^^^^^ lähtivät tai NYT lähdetään niin....

..maksimissaan ja parhaimmillaan tuohon ^ päätyvät.

Vitun paviaanisiat.Finis kommunismiae !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti