keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Zäk / Jaska = idiootti

 https://www.youtube.com/watch?v=QlkdRD0wQZ0&ab_channel=AnythingGoes


Jaska on idiootti ^. Eniwei, tuli tuosta mieleen kuinka tämä nykyaika ja eritoten NYT tämä HETKI koronoineen päivineen on näyttänyt mielenkiintoisella ja ällöttävällä tavalla toteen sen minkälaisia mulkkuja erinnäiset eilispäivien kuuluisuudet ja "suuruudet" oikeasti onkin koko ajan olleet.

Ja tuo joku yhdentekevää vähempi Jaska, jonka valitettavasti tiedän kyllä nimenä ja ylimalkaan naamana ja kai se on sen yhden rasittavan paskan biisin tekijä mitä en ole ikinä voinut sietää sekuntia kauempaa, mutta että noin kuulu mulkku kuin tuo hevipändin idiootti.


Tästähän näette, TAAS, kuinka suuressa maailmassa hämmästyttävän suuri osa kaikesta / kaikista on ihan silkkaa pelkkää pintaa ja keksittyä ja valheellista. Eritoten Amerikassa. Amerikka nykyään on enää yksi SUURI valhe.

Tästä näkee myös toteennäytettynä senkin sanonnan että on parempi pitää suunsa kiinni ja vaikuttaa idiootilta, kuin avata  se ja poistaa kaikki epäilykset.

Kannattaisi ehkä vain pitää leipäläpensä ummessa ja käyttää näppäimistöä vain pelaamiseen tjns. Tai syöttää koirille tai niille pakolaisparoille joita varmasti asutatte itse itsettöminä ja oikeamielisinä isoissa palatseissanne saatanan ökyelitistimulkut jo..jaa ?.. jaa eeii !! EIII muuten hahahahahaAA ettehän te itseasiassa säilytäkkään mitään neekeriä nurkissanne ! Itsekään. Ei kai nyt kukaan nekrua haluakaan nurkkiinsa ?!??!  Ai miin ei nyt leikitä tyhmää.


Ei TAKUULLA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti