keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Ilmastorikolliset

 https://www.youtube.com/watch?v=vtqrBu7oaoU&ab_channel=PaulJosephWatson

SAATANAN rotankyrvät !!!


Samoin te Tavalliset Ihmiset™ niminen lauma älykääpiöitä paskahousuja idiootteja kusipäitä.


Vittu L A K A T K A A kuuntelemasta noita vitun seinähulluja neuroottisia kusipäitä !! Kuinka VAIKEAA tämäkin voi olla !??! LAKATKAA tekemästä niin kuin ne haluaa !! Kristus VITTU sentään saatanan marakatit madot.MIKÄ teidät saa ajattelemaan että tällaiset vitun hyypiöt ......on jotain muuta kuin täsmälleen sitä miltä ne näyttääkin ??? Ettekö te nyt vittu NÄE ?!?!!?  ^^ KATSOKAA saatanan aivottomat lampaat perkele tuotakin ^^  vitun riutunutta zombia, se on kuin suoraan jostain Haadeksen tyrmästä, jostakin viemärien ja helvetin alamaailmasta jokin epäolento mikä imee muiden elinvoimaa ja narisee pimeässä, silmät syvällä kuvottavissa kuopissaan ja valtavat sinimustat pussit tihruisten demonin silmiensä alla ja näyttäen kuvassa ^  pikkuruisen peniksensä kokoa, ja TUO on teistä ilmeisesti jokin tyyppi mitä tulisi kuunnella ?!? MINÄ sanon totuuden teille, se on kuvottava kamala kurja kiero apinanpaskaläjä demoni ja satanisti ja saasta ja vallanhimoinen itseään täynnä oleva narsistinen kusipäät kuten kaikki poliitikot ja kytät yms on ja se pitäisi repiä kappaleiksi ja heittää tuleen. Tämä on HYVIN yksinkertaista, EI monimutkaista.


Ja oppikaa nyt vitun IMBESILLIT nykynuoretkin jo saatana että tämä on sitä SAMAA VANHAA !! Tässä EI OLE MITÄÄN UUTTA, vaikka keikuttelisitte persettänne jossain VITUN tiktokissa, mikä vittu sekin ylipäätään edes on ja lie, ja sölköttäisitte missä vain Possessa mitä ja puhuisitte toisille tyhmille keskinkertaisille munattomille persoonattomille dementoituneille aivottomille vitun muuleille tuubikanavillanne mitkä ei ole paskankaan väärtejä, mitä tahansa kädenlämpöistä laimeaa paskaa, niin se ei muutu sen todemmaksi. Ei OLE mitään vitun ilmasto"hätätilaa" tai mitään - se on KAIKKI KUVITTEELLISTA ja "olemassa" VAIN puheina ja powerpoint esityksinä ja valheina joita teidät älykääpiöt ehdollistetaan toistelemaan, se on median ylläpitämä Suuri Valhe.

Taisi se Saksan propaganda ministeri aikanaan sanoakin että mitä SUUREMPI VALHE sitä helpommin kaikki idiootit ja kissansa sen uskoo. TÄSSÄ SITÄ NYT ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuhannen rahtilaivan täydeltä, ja KAIKKI uskovat sen mukisematta.

VITTU te olette sitten tyhmiä saatana, ei jumalauta vittu saatana.


KOSKA revimme tuon "poliittisen luokan" ja kyttänsä riekaleiksi !?!?


Hei  !??


KOSKA ?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti