sunnuntai 6. marraskuuta 2022

"virkasyytteistä"

Silmäilin iltapravdaa, jompaa kumpaa, ja siinä.. AATELKAA, siis ajatelkaa oikeasti hetki, siinä oli  otsikko ja juttu jossa kehdattiin mankua kuinka nyt Amerikassa ne republi-idiootit "yrittää kaikkensa saadakseen Jiao Baideen virkasyytteeseen" eli siinä annetaan aivottomien hoi polloin aasien ymmärtää että ne republiaanit* olisi ne jotka abaut keksi koko idean.

Jumalauta jos puhutaan umpisokeudesta ja absoluuttiseen pisteeseen kiteytyneestä valehtelusta ja tekopyhyydestä ja "partisaanisuudesta" eli totaalisesta puolueellisuudesta niin tuo käy täydelliseksi esimerkiksi.

Jopa wanhalta medialta äimistyttävän häikäilemätöntä ja yksi-silmäistä ja kusipäistä ja valheellista. Media hoi, jos avaisitte silmänne ja paskareikänne ja korvanne jne niin saattaisitte havaita viimeisten n 6 tai 200 vuoden sellaisen yhtäjaksoisen tuubin missä ne demonirotat on aivan tauotta ja kokoajan yrittäneet kirjaimelliseti KAIKEN sabotoidakseen Amerikan kansaa, kaikkien kaikkea vapautta ja mahdollisuuksia, ja ja mm ...mm...en tiä.. esim "vaaleja" ja sen sellaista. NE "maalitti" Trumpia niin 24/7/365 että se toimii ennakkotapauksena par excellance ja profiiliesimerkkinä "maalitukselle" ja häiriköinnille ja mustamaalaukselle ja syrjimiselle ja vähättelylle jne ja yksi yyber alles mitä ne sille teki oli ?... muistattex ?Olisiko ollut sellainen kuumehoureinen aivan jatkuvan tauoton ultranaurettava hysteerinen läpinäkyvä kateellisen kusipään uhmaikäisen kakaran inttävä pakko saada se jostakin jotenkin jollakin tekosyyllä..mm..?.. mikä se oli ?...


JAA NIIN !! Se oli "virkasyyte" !!!! "Virkasyytteeseen" ! Se se oli ! Niitä tehtailtiin pari kolme ainakin. Ja kaikki ihan täyttä ja totaalista potaskaa tietenkin.


Mutta ei mitään, jatkakaa.

Kohdelkaa yleisöänne, lukijoitanne, palkkanne maksajia, kuin lobotomisoituja lampaanaivoisia idiootteja joilla ei ole OMIA aistielimiä ja jotka riippuu exklusiivisesti TEISTÄ kaiken tiedon ja ymmärryksen kaikesta kaikkialla kokoajan suhteen. Junou, niinkuin Wanhoina Hyvinä Aikoina.


Vitun naurettavat valheelliset kusipäät.


Harmi ettei teillä ole häpeää tai omaatuntoa.


* kirjoitin tuon tahallaan noin, se ei ole kirjoitusvirhe. Se on "republi-paviaanit" idealtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti