perjantai 25. marraskuuta 2022

Pedon Merkki

 https://www.youtube.com/watch?v=P20tDdxy_yc&ab_channel=SorelleAmoreFinance




Se on siinä sitten, Pedon Merkki.


2000 vuotta ja rapiat siinä meni mutta siinä se nyt on sitten, ja kaikki älykääpiöt tulee änkyttämään niinkuin valtion koiranpaskat sanoo ja säestävät komppaavina lampaina, vitun silakanaivoiset typerät mulkut tollot, kuinka tämä on "HYVÄ ASIA!!" silmät kiiluen hyytävästä hysteerisestä sekoituksesta huolta epäuskoa pelkoa ja jonkinlaista psykoottista dissosiaatiota. Kuten aina.


Tämä on kamalinta ikinä ja se pitää pysäyttää ja estää täydellisesti ja totaalisesti ja mustavalkoisesti ja binäärisen absoluuttisesti - keinolla millä hyvänsä.


Ja jos siltikin nuo satanistiset koiranpaskarotat saa tuon MEGAvallankaappauksen aikaan, meidän täytyy vain yksinkertaisesti.... alkaa käyttämään jotain ihan muuta kuin HEIDÄN rahaansa. Tämä on niin yksinkertaista että tekisi mieli ..en tiä.. jos ei itkeä mutta lyödä nyrkkinsä vanerisenästä, taas, läpi tjns.


"Mitä me mahdetaan!?


Mmm..emmätiä ?..tyylii.. ÄLKÄÄ käyttäkö VIHOLLISEN järjestelmää ja rahaa ??! Ei tällainen YKSINKERTAINEN ratkaisu ikinä tule teille mieleen ja käy teille jne ?


Kumpa te heräisitte.


Houliiffak, se olisi jo jotain.










P.s tajuattehan te että tämä on SUPERSOTA ja LOPPU ?!

Hei ? Tajuattehan ??


Näin meille vain kävi, tämä on aikalinjamme ja ulottuvuutemme ja kohtalomme, tämä on meidän sotamme, näillä mennään. Tällaista täällä Tulevaisuudessa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti