tiistai 29. marraskuuta 2022

Kiinassa kuohuu

 https://www.youtube.com/watch?v=kAQNlLmqYY8&ab_channel=AnythingGoes




Tai vaihtoehtoisesti "Kiinasta Kajahtaa" mutta valitsin tuon valitsemani otsikon tuon sijaan.
Eniwei... ensinnäkin, luin kommentin joltain videolta että Kiinalaiset itse TIETÄVÄT "koronan" olevan jokin tappavampikin tai jokin uusi AIDS tjns sillä "miksi he muuten suhtautuisivat siihen niin vakavasti?" ja se on kieltämättä mielenkiintoinen pointti aatella. En osaa sanoa, ehkä ne vain tykkää komennella ?

Toinen pointtini on että sanokaa että me KAIKKI   EMME ole siirtymässä neljänteen ulottuvuuteen !? Tätähän Ra lupasi tulevaisuuteen silloin 80 luvulla ja KAIKKIALLA halki maailman on NYT SAMA asetelma; kansa ja ihmiset vastaan  VALTA ja valtio an sich.
Niinsanottu "esivalta" jolle ei ole MITÄÄN oikeutusta eikä perustetta, se vain ..on, koska sitä ei ole VIELÄ kumottu, on henkitoreissaan luojan kiitos ja kamppailee olemassaolostaan kun KAIKKI KAIKKIALLA alkaa heräillä viimeisen  2-tuhannen vuoden typerästä vitun horroksestaan.

Tämä on TÄSSÄ JA NYT ihmiset, Nouskaa totisesti sorron yöstä !!



AATELKAA että jopa kinkit !!! HAhaa... wau, seuraavaksi enää Japsit ja P-Korealaiset ja sitten vielä pahnan pohjimmaiset eli Finnuiitit !! Ja bäng, vapaita ollaan !


Alkakaa jo hiffata miten selittämättömän henkisesti alaikäistä ja perusteellisen tyhmää on olla koko elämänsä täysin tuntemattomien, ventovieraiden, kusipäiden mulkkujen talutusnuorassa ja komennossa ja kontrollissa. En tiä, ehkä se voi yhtäkkisenä tajunnan hetkenä iskeä jopa teihin !
Toivotaan näin.

Gambatte !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti