lauantai 12. marraskuuta 2022

ryssät vs karjala

 https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009197248.html


Yhtä kuvottavaa kuin järkyttävääkin mutta silti lopultakaan en jaksa oikeastaan edes yllättyä. Tuollaisia saatanan raakalaisia älyvapaita naurettavia lapsellisia kusipäitä ja idiootteja ryssät on. KAIKKI.

Ne tulisi rotuna vain ampua, lopettaa koko myötähävettävän kurja koiranpaskasakki.

Mutta tämä ^ tapaus on jo niillekin niin vitun ilkeän julma alkeellinen koirankusipäinen vitun paskanakki että hyi hevon helvetti !! VITTU mitä saatanan totaalisia torakoita, KEHTAAVAT jumalauta.

HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ.

Vittu nuo on aivan totaalisen seinähulluja. Yhtä hulluja kuin ovat takapajuisen tyhmiä ja idiootteja. Vitun tundran juopot. Niille ei olisi valkoisen pitänyt ikinä suoda edes wc-paperia, kuten olen AINA sanonut muttei kukaan ole juuri kuunnellut ennen tätä ja nyt on sangen myöhäistä alkaa katuviisastumaan.


Siinä on teille kaikille myös oppitunti etatismista, siitä mitä valtio on ja tekee, nyt ja aina ja kaikkialla, tuo on vain selkeämpi ja paljaampi versio kuin nämä demonisuuttaan peittelevät läntiset versiot. Sama paska yksinkertaisemmassa säkissä.

Mutta että itse hyökkäävät suomeen, VARASTAVAT meidän alueemme tappaen ryöstäen raiskaten kiduttaen teloittaen tuhoten jne jne, ja sitten kehtaavat yht´äkkiä n 100 vuotta myöhemmin sanoa että MEIDÄN tekeleemme siellä on "luvattomia" tjns... vittu KUINKA paljon otsaa sitä voi jollain vitun kusipäällä oikein olla ?!?!?!

Tuo on jo ihan totaalisesti juutalaisten tasolla. Helposti.
Ottakaa nyt ihan rauhassa mutta... meidän tulisi hyökätä ryssälle.

NYT !!


Nyt olisi siihen se oikea tilaisuus ja aika, ja ne ei takuulla voisi sille juuri mitään. Ainoastaan se ISO POMMI on se todellinen uhka, ja ne pitää niiltä keinolla millä hyvänsä saada KAIKKI POIS. Ryssät on aseistariisuttava lopullisesti kuten sanoin ja ehdottomasti MEGA-aseista. SE jos mikä olisi jo ympäristötekokin™.Vittu mitä paskasakkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti