torstai 14. joulukuuta 2023

"voitto koko euroopalle"

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9eafe9eb-465b-400a-80f6-9776f03960c3


Voisin laittaa tähän nyt KUVAN Ukrainasta mutten vaivaudu, kysyn vain että kuinka saatanan mulkku ja tyhmä voi olla !??! Mikä vitun voitto se on ??  Tuo yhdentekevä tunkkainen alkeellinen ruma perkeleen paskaksi ja tohjoksi tuhottu ryssäläinen kuvottava pulputtava ankea korbusiaaninen rutiköyhä ja läpimätä ja läpeensä korruptoitunut mätäpaise ?! Mille vitun keharille sen "saaminen" on "voitto" ?!?! 

VITTU mitä kusipäitä idiootteja saatana. Houli fakin shit !

Vittu että eurooppa todella TODELLA kerjää verta nenästään ja murhaa itseään aivan äimistyttävällä innolla ja puhteella, luulin niitä aikanaan jotenkin fiksuiksi.

Aatelkaa että joku HALUAA tuon likaisen paskaläjän kerhoonsa ! Hahahahaaaa. Ehkä jos saisitte Sveitsin tai edes Japanin tjns, SE voisi olla jokin "voitto" mutta ei tuo rotansyömä ja paskoma sodan näyttämö ja jonka ryssä on tehnyt viiielä rumemmaksi kuin se paskaläjä olisi ilmankin.


EeUusta on päästävä nopeasti eroon ja kauaksi. Eurooppa uppoaa ja muuntuu ruskeaksi ja beigeksi apinanpaskaksi ja jota jutkut ja ryssät kuppaa ja komentelee, aivan vitun hirveää. Ja absurdia ja kuvottavaa.


Haluan eroon tästä planeetasta ! Tai ihmiskunnasta ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti