tiistai 5. joulukuuta 2023

journot ja PJW video

 https://www.youtube.com/watch?v=UfOI06-4lXU&ab_channel=modernity


(Vitun nekru!)


Tuosta ^ videosta sain kipinän julkaista ja muistin ylipäätään, tämän löytämäni artikkelin joka on toki sangen loistava ja kuvaava mutta yhtä ärsyttävän oksettava ja epätoivoa synnyttävä.

https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

Jep. Kuvottavaa mutta noin ^ se ON. Tuo kuvaa KAIKEN mikä tässä pikku paskamaassa on vialla yhä edelleen, tai ainakin leijonan osan sitä. Tai karhun kai tässä tapauksessa, säälittävän surkean riutuneen kapisen juopuneen luuserikarhun vailla yhtäkään hyvää puolta tai mitään lahjoja tai kykyjä.


Tämä on niin tunkkaista ettei sitä sanotuksi tai kuvatuksi saa mutta päitä on irrottava. Koston on oltava julma ja kestoltaan ainakin noin 500 vuotta.


Mutta eniwei, "journalistit" on GIGANTTINEN ongelma ja ne saatanan demoninperseet pystyy käsittämätöntä mutta totta YHÄ edelleen vaikuttamaan noiden toivottomien Tavallisten™ apinain paskakalloon ja täten Maailmaan an sich. Sille on tultava lopullinen loppu. Onneksi nykynuoret onkin jo täysin irrallaan muinaismediasta joten toivoa on.

Mutta journailevat kusipäät on jo silti saaneet liikuteltua vuoria ja aikaan niin GIGANTTISEN käsittämättömiä siirtymiä asioihin ettei sitä viittisi edes ajatella, niiden tuhovana on käsittämätön ja aivan yhtä vastenmielinen. Haliwuud on siinä 100 % samaa kastia ja absoluuttisesti yhtä syyllinen. Ja mikä näitä paskalänttejä mm yhdistää ??..jep, se että ovat juutalaisten kontrollissa ja juutalaisten "juttuja".

"Mutta ei siihen tarvi keskittyä!"

"Eihän SE nyt herran jestas mitään MEINAA" ...jne.

Ampukaa ittenne.


* * * * *


Koska te opitte minkälaiset VITUN näädät alkaa ylipäätään joksikin vitun "journalistiksi / toimittajaksi" ?!?!? Miksette te ikinä OPI mitään ?!?! Tai ainakaan MUUTA OMAA KÄYTÖSTÄNNE oppimanne myötä ?!?! Idiootit.

Ne on kokolailla KAIKKI kusipäitä, ihan kuten kytätkin, sillä kukaan edes "normaalijärkinen" ei yksinkertaisesti ikinä ryhtyisi moiseksi tyjäntoimittajaksi. Ne haluaa hallita ja ohjailla maailmaa ja meitä kaikkia. Ja kokevat olevansa ylemmän kerroksen tietoisuuksia, vaikka ovat alemman kellarin paskamatoja.

Ne yrittäjät tauotta tehdä tihutyötään ja "muokata asenteita" jne; hei vitun KUSIPÄÄT kuka on pyytänyt sinua muokkamaan asenteitamme tms ?!? Se ei kuulu sinulle mitenkään se. Ehkä jos muuttaisit OMASI ?!

Naurettavia kusipäitä, mitä muutakaan niihin sanoa. Mutta meidän muiden on lyötävä vain lisää pökköä pesään ja tuhottava wanha media niin totaalisesti kuin mahdolista ja se on myös yksi "valtion" primäärityökaluista, syömähammas, joten siihen on kolautettava ja VITUN lujaa !!! Armottoman kovaa ja tauotta. Kuten olisi kyttiinkin iskettävä, muttei siihen teistä olisi ai nou, ai nou. Rauhoittukaa.


HYVÄÄ on se että tällaiset asiat on alkaneet tulla ja "vuotaa" julki ja esiin ja näistä voidaan vihdoin tulla tietoisiksi avoimesti ja "keskustella" jne. Voimme perata ja ruotia nuo historian oksettavat tunkkaiset mädät kommunistipaiseet ja heittää ne vihdoin tuleen, sisältämme ja ulkoisesti. Ja nyt Amerikan ja NATOn kylkiäisinä siihen on Historiallinen mahdollisuus !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti