keskiviikko 6. joulukuuta 2023

kolumnisti vs PerSut

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f9ab91df-39ff-4d1a-ac2a-9e32c2fc5ff5


Tuossa ^ sanotaan nyt kaikenlaista... en tiä, en itse seuraa tuollaisia asioita joten en osaa sanoa mutta huomaan näistä tällaisista jutuista AINA sen yhden selkeän punaisen langan, usein kommunismin punaisen, mutta että "persut eivät osaa hoitaa asioita" tuntuisi olevan se Se Juttu.

Mikä VITTU siinä sitten oikein on !?!? Tämä alkaa oikein TODELLA vittu ärsyttää !! Ettekö te perkeleen lantapäät saatanan sontaläjät todella oikeasti OSAA ?!?! Ja jos ette niin miksette ja mitä helvettiä menette sinne söhläämään ja munaaman kaiken ?!?! OPETELKAA vitun idiootit se "työnne" sitten jos sinne änkeätte perkele !!!

Nämä perussuomalaiset muulit on tyyppiesimerkki sellaisesta ehkä Trumpin kaltaisesta "hyväätarkoittavasta idiootista" joka eittämättä useassa tapauksessa ON aidosti joksenkin ainakin liikkeellä in bona fide mutta on myös valitettavasti aivan yhtä tyhmä vitun lantapäinen moukkamainen yksinkertainen totaalinen pystyynkuollut tollo. Sen fiiliksen tässä ylimalkaan saa.

Kuin lapsia ovat, jotka änkee tekeen jotain aikuisten juttua inttäen että "mä osaan itekin!!" vaikkei tietenkään osaa. Kaiketi kuin antaisit lapselle kunnollinen kokkiveitsen, siitähän seuraa siis minimissään verinen sormi tjns. Ehkä silmätön koira tai kissa tjns.


Ei teidän tarvi olla töksähtäviä tolloja persut, sen kun vain SANOTTE kaiken ilmiselvimmän ääneen !!! Tyyliin "suomalaisilta EI OLE koskaan KYSYTTY haluatteko täyttää maanne toisrotuisilla" - näettekö? Hyvin yksinkertaista ja suoraan itse ASIAAN, ei mitään moukkamaista ja koristeellista.

Minä luulisin etten ole yksin kun sanon että halveksin suuresti ihmisiä jotka eivät kykene missään nimessä tai tilaisuudessa REHELLISYYTEEN vaan yrittävät kuin pahaiset marxistikommunistit poliittisen marxisminsa ("korrektius") kanssa venyä liikaa ja leikkiä tyhmää ja sovittaa sanansa ja sanomansa siihen mitä OLETTAA kuulijoiden haluavan kuulla ja minkä luulevat vaikuttavan "fiksulta" jne. Eli yrittävät lähinnä "pysyä vallassa" ja "hyväksyttyinä" eikä niinkään saada TOTUUDEN raivoisalla voimalla jotakin AIKAAN. SE olisi tollot se mitä teiltä ODOTETAAN, EI sitä että mangutte ja kumarratte niille vitun nilviäisille juuri kuten ne haluaa. ÄLÄ taivu ÄLÄKÄ ole mulkkumoukka, ei tämän pitäisi olla niin vaikeaa.


Ja tuolle kolumnistitollolle; ei ole olemassa mitään nimeltään Rasismi™. Tai ainakaan sillä ei ole mitään todellista VÄLIÄ, olettaen Rasismin™ tarkoittavan "rodullistä syrjintää" tjns. Joka siis on normaaleinta sittemmin hengittämisen eikä sitä pidä IKINÄ yrittää jynssätä todellisuudesta pois.

Tai voithan toki mennä ja kokeilla elää vedessä kalojen kanssa jos mielit taivutella todellisuuden rajoja. Koska hei, viis niistä ! Fak them ! (Fysiikan "laeista" siis, ja tämän materian todellisuuden oikeasta olemuksesta)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti