maanantai 11. joulukuuta 2023

Vad fan får jag för pengarna

LINKKI <===


Vai että siinä ^ viitataan itseensä karl-vitun-paskaläjä-marxiin ?? Silläviissiin. Kiva.

Ja mitä saat veroillasi ? Miten olisi muun muassa loputtoman suon ja tulvan ja tuhotulvan ählämiä ja neekeriä ja simpanssia ja marakattia ja kähtävää ja ähtävää ja näätää ja muuta luihua eläintä ja tyhmiä hiivaisia ämmiä turhiin virkoihin kiduttamaan kunnollisia ihmisiä, miten olisi loputon helikopterirahoitus Afrikan neekerieläimille  jotka tekee sillä rahalla... jotain, ja miten olisi virkamulkkujen suuret ja suurenevat palkat ja palkkiot ja boonukset ja lahjukset ja sukset ja avustajat ja avustajien serkkujen kissojen avustajat ja niiden ylisuuret kilometrikorvaukset ja alati nouset hinnat ylipäätään jne jne ad nauseam ? Ei NÄÄ riittäs ?

Tarttekko jotain muutakin vallan ? 

Kenties.. mm.. miten olisi koodaribussi hyeenoille ? Tai kaarnaveneitä Venetsialaisille linnuille ? Tai lapin muuleille kengät ? Tai ilmaisia raippoja Marsin vanhuksille ? Ei nää kelpais ?

Tai miten olisi alati kurjistuva ilmaisun ja sananvapauden ja ylipäätään VAPAUDEN an sich, tila ? Tai vasemmiston paskatunkiorottien alati kasvava vaikutusvalta tuon totaalisen hirmuvaltansa lisäksi ? Ja siis nousevat VEROT jo itsessään ?! Kurjemmat pienemmät kylmemmät ja vaurioituneemmat ja romahtavammat(?) asunnot kuin koskaan ennen sitten myöhäis-kuparikauden tjns ?

Surkeammat ja vaarallisemmat tiet, ja surkeammat ja kalliimmat autot ? Vähemmän mahdollisuuksia mihinkään, enemmän tyhmyyttä ja keskinkertaisuutta ja silkkaa pahuutta jotka kaikki ylistävät toinen toistaan kilpaa kuorossa jne jne...


...kaikkea tätä ja enemmän saat veroillasi !!


Eiks o aika mahtavaa ? Niin minustakin !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti