lauantai 16. joulukuuta 2023

nuijapään sotasuunnitelma

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/baa34b8d-be08-428a-a0a7-3f7fd14d6978


^eli siis EI MITÄÄN UUTTA ! 

Ei yhtään mitään uutta ja yllättävää, vaan ihan sama paska; kävellään ja vyörytään vaan samoja raiteita kuin tähänkin asti ja samalla idealla ja taktiikalla mutta on eri vuosi. Siinä kaikki. Ei MITÄÄN uutta, ei MITÄÄN suunnitelmaa. Perus ryssäläistä tunkion tunkkaista tukehduttavaa pahuuden satiaisten aivotonta moraalitonta sontaa. 

Eli ryssäin "suunnitelma" on vain "saada alueita meille ja näi" - siinä kaikki. Tuo ei ole mikään vitun SUUNNITELMA, tuo on vain tahdon ja halun ja ylimalkaisen aikomuksen ja haaveiden julkilausuma tyyliin "tahdon olla rikas!". Se EI OLE "suunnitelma".

Eli siis ryssänmakakit aikoo vain lillua asemissaan ja heittää lisää lihaa myllyyn ja koettaa kävellä hitaasti sisemmälle Ukrainaan ja jäädä sitten SIIHEN mihin ovat kävelleet, hengailemaan ja näi, ja samalla siinä vyöryy panssaria ja mitä lie romuloodaa ryssältä ja ensimmäisen maailmansodan aikaista likaista  ränsistynyttä museostapihistettyä rumaa kamalaa sääistynyttä myötähävettävää naurettavaa vitun krääsää ja muuta pelle-esitystä.

Aivan absoluuttista typerää kusipäistä kuraa ja toivon että ryssät survotaan kusiseksi kuraksi siinä samalla.

Ja hoi ! Tuo kertoo melkolailla kaiken ryssistä että visiona on vain "menettää 100,000 sotilasta per vuosi" siinä kai kaikki. Tuo ja pohjoispaskala ei eroa toisistaan MITENKÄÄN, paitsi ehkä ryssällä on vielä TOISTAISEKSI usemmalla Kansalaisella™ sähköt kuin pohjoispersereiässä jossa niitä ei ole kellään. Paitsi primääriläskillä tietenkin.


Länsimaiden olisi uskallettava vitun nynnyt, oikeasti TEHDÄ jotakin ja laittaa vähintään jotain paskankin väärtejä lentokoneita tiputteleen ryssien peltiromut Ukrainan yltä, ja miksei laittaa jotain Muukalaislegiooniakin sinne sekaan ja aseistaa niitä hampaisiin asti ultramoderneilla khuuleilla sci-fi aseilla. Miksei samantien iskeä jollakin itseensä paskovaan ? Minä laittaisin sen sileäksi ydärillä HETI. 


Mutta ei mitään...


..kattellaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti