lauantai 16. joulukuuta 2023

sinnevittupää sanelee

 


SAATANAN VITUN OKSETTAVA KUSIPÄINEN KOMMARINPASKAÄMMÄ JUMALAUTA !!!!! 


Mutta otetaan nyt rauhassa, muistetaan että tuokin on VAIN tuon yhden kusipään ruman irvinaama-kuminaama ämmän OMA sölkötys ja muistetaan sitäkin enemmän että MITÄÄN, YHTÄKÄÄN, valtion käskyä ja sanelua EI TARVITSE IKINÄ KOSKAAN TOTELLA !!!

Kumpa te suomalaiset valtionnussija pakanat voisitte käsittää tämän niillä pienillä heikoilla jyrsijänaivoillanne joskus !! Ai luoja se olisi vapahduksen hetki se, en saata edes kuvitella mutta ..jotain mahtavaa se olisi.


Eniwei, senkun vain ajelette Helsingissä autoilla, nyt ja aina, kunnes jokin ihan muu laite korvaa koko auton an sich. Ja en saata käsittää missä ulottuvuudessa nuo kusipäät viherkoiranpaskakommarit luulee oikein elävänsä sölköttäessään tuollaistakin sekapäistä houreista typerää tunkkaista ärsyttävää komentelupaskaansa. Millä ne totisesti kuvittelee ihmisten liikkuvan ja MIKSI ne on niin autoilua VASTAAN !??! Syy on siinä että auto edustaa VAPAUTTA ja eritoten valtiosta irrallista yksilön ja MIEHEN vapautta, SE on se OIKEA ongelma niille niissä, EI todellakaan mikään vitun kuviteellinen "maailmanpelastus" ja niin kaukainen ja ISO käsite kuin "planeetan..".. jokin, jokin planeetan. En tiä, "terveellistyttäminen" kai tjns. Vaikka kaikki planeetan muut vihreät kuin "poliittiset" tykkää hiilidioksiidista ja jotkut kai jopa monoksiidista, ja planeetta on viimeiset 16 vuotta vihertänyt ennätystahtiin. Ja se KAIKKI tulee luonnosta ja planeetasta itsestään muutenkin, diesel bensa öljy pelti ..kaikki ! Se on KAIKKI "luonnollista" - niin fossiiliset kuin kuvitteellisetkin "polttoaineet".


Ja toinen mainittavan arvoinen asia on että jos te ette Tsadilaiset pysty tätä(kään) torppaamaan ja estämään niin suudelkaa hyvästit sille vitun neekerien nevadallenne. Minä tuskin käyn enää edes kääntymässä siellä. Suomi tarvitsee uuden pääkaupungin ja Helsingin voi erottaa ihan omaksi maakseen, luulen että edes ryssä ei ärtyisi siitä, voisitte ehkä liittyä Viroon. Paitsi ettei Virolaiset ole yhtä tyhmiä kommareita kuin te, eikä ne käsittääkseni nussi ja pedestalisoi nekruja ja muslimeitakaan kuten te, eli ne ei ole yhtä vitun seinähullun naurettavan ultratyhmiä elvistelijöitä kuin te. Viron rotille ei ole yhtään niin tärkeää esitää jotain vitun ..mitä ikinä se onkin mitä te esitätte, Äiti Teresaa kai tjn, vaan niitä kiinnostaa pitää oma paskalänttinsä omanaan ja kai niin hyvänä kuin voivat. Ja niin ryssistä ja myös ryssien vaikutuksesta vapaan kuin mahdollista, toisin kuin suomaliassa.


H Ä V E T K Ä Ä !!!


Ja haistakaa vittu paska ! Oksettavaa !


HÄVETKÄÄ !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti