keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Helsinki ilman aivoja !

Hyvää ittenäisyysdeitä vaan, en tiedä miksi moista reliikkiä juhlitaan  kun Suomi ei ole de facto tai edes "jure" itsenäinen. Mutta eniwei, siellä ne saatanan kotikutoiset pikku kusipäät koiranpaskakommarit TAAS pilaavat kelvollisempien ihmisten ja Helsinkiläisten itsenäisyysjuhlinnan.

Asia on HYVIN yksinkertainen ja toivon että KAIKKI ymmärtää sen. Eli: ei ole mitään OIKEAA syytä änkeä joka kerta Helsingin kaduille ja oksentaa tuo sama iskulause kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi, ne tekee sitä koska ovat aivan vitun kamalia ihmisiä, alhaista pohjasakkaa ja himoavat ärsyttää ja haluavat olla paitsi näytillä typerän kusipäisyytensä kanssa mutta pilata kunnon ihmisiltä tämän monille tärkeän pyhän. Kuten sanonta sanoo "kiusa se on pienikin kiusa". 

Helsingissä ei ensinkään OLE mitään helvetin "natseja" - yhtä hyvin voisivat vitun kusimulkut kirjoittaa viireihinsä että "Helsinki ilman laulavia kissoja!" tai "ilman hehkuvia kalsareita" tai "ilman puhuvia nauriita!" tai "ilman Austraalialaisia jonglöörejä!" tai ihan mitä vain, ai miin ihan absoluutisen umpiturhaa ja naurettavaa lapsellista kuvottavaa kusipäistä kiusantekoa joka on muinainen kaiku kommunistien satanistien satiaisten pikkusaastojen sabotaasista ym myyräntyöstä suomiparan sisuksissa. Kuin tauti joka jyllää omituisen säntillisesti ja kellontarkasti kuin Sveitsiläinen juna.

Kerrassaan vastenmielistä rähjäistä paskaväkeä ja ultrakusipäitä, ei voi kuin hävetä ja olla vitun turhautuneen ärsyyntynyt, tästäkin.


Menkää vitun apinanpaskamulkut vittuun sieltä aukomasta typerää maanpetturin kusipäätänne, muuttakaa vaikka sinne kommarien Onnelaan pohjoispaskalaan (Koreaan). Mylvikää ja mankukaa ja älämölytkää ja esiintykää siellä vitun lapselliset madot ja mulkut kusipäät.

Mutta kuten myös sanonta sanoo "ei omena kauaksi puusta putoa" eli eiköhän nuo ole kusipäiden kakaroita kaikki, ei kukaan paskankaan väärti tuonne menisi ja tiedätte kaikki tämän itsekin. Kusipäät sen sijaan etsii tai keksii minkä vain "syyn" ja tekosyyn ja verukkeen saada aikaan jokin rähinä. On vastenmielistä ja masentavaa ja suunnaton pettymys ettei suomalaiset osaa edes jumalauta juhlia ns itsenäisyyttään siinä missä esim Japanilaisilla on abaut yhdet festarit vähintäänkin viikossa, eikä siellä kukaan vitun ulvova kusipää tule siihen tielle änkyttämään ja järjestämään jotain vaateliaan vitun pilallehemmotellun kakaran typerää myötähävettävää vitun imbesilliä performanssia.  Jolla hieroo vain oman paskansa koko Kansan™ kasvoille.

Mulkkuja mitä mulkkuja.


Hei, miten olisi ensivuodeksi ihan oikea ja paskankin väärti  "slougani" eli iskulause, jossa on ihan oikea ja todellinen ja absoluuttisen akuutti sanoma ja sisältökin ?!?! Se on tässä alla..."Helsinki ja Suomi ilman kommunisteja!!"
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti