torstai 14. joulukuuta 2023

Amerikaanojen tyhmyydestä

 https://www.youtube.com/watch?v=yeyI_XgdlqE&ab_channel=modernity^ Huoh...  


Tämä on vain yksi loputtomista esimerkeistä kuinka rasittavan ja ärsyttävän ja myötähävettävän aivottomia tyhmiä paskoja Amerikkalaiset on. Saatana että ne vitun neekerinrakastelijatollot voi sitten tehdä mistä vain tyhmää ja itsestään naurettavan keharin. Ne on kuin  jotain läskipäisiä tyhmiä mänttejä lapsia joilla ei ole kalankaan keskittymiskykyä ja minkäänlaista ymmärrystä muutenkaan mistään.

Mutta siitähän jenkit kuuluisia onkin juuri, eli että ovat aivan suunnattoman ja tolkuttoman tyhmiä. Mutta pitääkö niiden Joulukin aina koettaa pilata ja vielä änkemällä sekin täyteen tuota VITUN rasittavaa VITUN saatanan perkeleen neekeriapinaa ?!?!  VITTU jo VITTU RIITTÄÄ SE SAATANAN PRIMITIIVINEN ALKEELLINEN AIVOTON VITUN MULKKU TOLLO !!! Nekru ei kuulu MIHINKÄÄN ihmismaailmassa ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämän. Vitun mulkut.

Ilman valkoista ei nekru tietäisi edes MIKÄ ON "joulu" saati sitten juhlisi sitä tai edes mitä on "steppaaminen" tai "steppaisi" tai mitä on vaatteet saati sitten käyttäisi niitä jne.


Onneksi Amerikka on kohta Historiaa ja uppoaa jo hyvällä säkällä omana elinaikanamme lopullisesti, vitun rasittava Saatanan sirkus.


Perkele sentään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti