sunnuntai 24. joulukuuta 2023

valtio = syöpä

Kaikki kytät ja lait ja valtiot ja hallinnot ja byrokraatit ja muut kusilävet persreiät ääliöt kusipäät mulkut komentelijat on kaikki syöpää, tiedättehän te tämän ? Hei ?

Ja tiedättehän te myös ettei syöpä ITSE rajoita itseään milloinkaan mihinkään mistään syystä, vaan se VAIN ja ainoastaan kulkee yhteen tappavaan suuntaan ja määräilee mennessään ja kerryttää lisää tappavaa tukehduttavaa massaa kunnes kuolet omaan oksennukseesi. Syöpä vain laajenee ja leviää ja ärtyy lisää saamastaan jatkuvasta voitosta, valtio on tismalleen sama asia. Ja se alkaa HALVEKSIA meitä joka sekunti kun ANNAMME sen rellestää, yhä vain enemmän ja enemmän ja se saa itseluottamusta sorto-toimiinsa vain lisää ja lisää ja kietoo kuolettavat sielunvihollisen anti-elämän tukahduttavat lonkeronsa yhä vain laajemmin ja tiukemmin kaiken kaikkialla kokoajan ympärille. Ja SILTI te vitun aivottomat paviaanin vitut puollatte tätä !! Olette oman vihollisenne perseenimijöitä, TÄMÄN takia minä inhoan ja halveksin ja vihaan teitä Muita rajattomasti. Vitun näädät.


KOSKA se ihan ihka AITO ja OIKEA Henkinen Herääminen tapahtuu teille muille ?!? 


Minä TIEDÄN tosin kokemuksesta että suurimmalle osalle teistä minun on yhtä turhaa tästä edes mainita kuin minun on koettaa puhua laumalle villiintyneitä gnuu-antilooppeja ja koettaa opettaa niille vaikkapa Norjaa ja vähän Matematiikan Historiaa mutta minä olen kuitenkin mm tätä tarkoitusta varten käsittääkseni tähän ulottuuvuuteen madaltunut / inkarnoitunut ja suostunut tulemaan, nostaakseni teitä vähäpätöisiä oksettavan takapajuisia limaisia liejuvillejä imbesillejä edes vääääähän lähemmäksi luojaa ja totuutta, mutta se vaikuttaa 99 %:sesti mahdottomalta. Lapset ja nuoret voisi vielä jotenkin pelastaa mutta aikuiset näädät on jo liian paatuneita ja urautuneita ja fatalistisesti hyväksyneet tyhjänplatkun nahjuksen elämänsä jotta niiden päästä voisi kaataa sen valtio-luciferin kusen viemäriin ja laittaa Totuuden Teetä tilalle.


Kumpa te yhtenä outona selvänäköisenä valaistumisen hätkähdyttävänä hetkenä näkisitte ja havahtuisitte hereille ! Edes vain hetkeksi, kun tuo yksi ainut särö syntyisi mieleenne... valtion ja muiden paholaisen lasten peli olisi samantien pelattu. Sillä sekunnilla.


MUISTAKAA että TODELLISUUDESSA myös pahuus on luojasta kotoisin ja myös PAHUUDELLA on LUOJAN itsensä antama ja käytetään tätä teidän kummajais termiänne "sanktioda" ja sanotaan että luojan "sanktioima" valinnan vapaus. Täten ===> PAHUUS saa tehdä IIIIIIIIIIIIIIIIIHAN mitä lystää, ihan kuten sinäkin, mutta koska olet naurettava rajattu alistunut litistynyt pelkuri ja idiootti ja pyörällä daijustasi ja ehdollistettu aivopesty tyhmä aivoton persoonaton vitun imbesilli totinen juro apina jonka mieli tapettiin jo kehtoon... sinä todennäköisesti kuulut vain jonkun luciferiaanisen kusipään "faniklubiin" ja korkeintaan vaihtelet kerhoa aina tietyin välein, "kasvaessasi" ja "tullessasi vanhemmaksi ja viisaammaksi".  Vitun typerä tampio.


MILLÄ teidän saisi vieroitettua valtion ...sanotaan nyt nätisti että "valtiosta" ?! MITÄ Kristus vittu siihen oikein tarvitaan !?!?!?Tässä tuli kuin tilauksesta: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ae3f3a39-34ba-4741-8730-96bd83644508  eli valtio varasti tuolta vain 48 V U O T T A elämää eli KAIKEN ja paljon päälle ja nöyryytti ja tuhosi. Ja sitten sitä vähän mangutaan ja pahoitellaan ja saattaa saada "jopa" 160 000 €... parempi etten edes sano mitään. Funtsikaa te.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti