maanantai 18. joulukuuta 2023

eeuu vs suomen pullopanttijärjestelmä

 https://www.iltalehti.fi/talous/a/ac9d348f-a0a7-455b-a32a-9bd6a39451bb

Voi ny jumalauta ja vittu !!

TAAS !! Saatanan vitun EU jukolauta vittu saatana !!


JA HELVETTIÄKÖ TE SAATANAN NILKIT NIITÄ KUUNTELETTE YLIPÄÄNSÄ !?!?!?!  Vittu KUKAAN ei ole EDES "äänestänyt" minkään helvetin "europarlamentin" OLEMASAOLOSTA ylipäätään joten se EI KOSKE KETÄÄN MEISTÄ sen enempää kuin YKSIKÄÄN "laki" !!!  Painakaa ny VITTU jo lanttuunne saatanan luciferin kierot pikku perseenreiät jumalauta saatana.

VITTU !!


Mitä jos kaivaisitte housuistanne edes jonkunlaiset miniatyyriset kuukusenmunat esiin ja sanoisitte vain EeUulle "ei!" ja löisitte luurin korvaan ? Miten olis ? Vai suuttux teijjän äiti ?

Vitun mankuvat pelkurit paskatahrat. Älkää sitten todellakaan tehkö muutoksia suomen täysin toimivaan ja jopa kurjia ja köyhiäkin edes mikroskooppisesti auttavaan pullonpalautusjärjestelmään ! EeUu saa sanella mitä lystää kuten kim-paskapussikin, muttei sitä TARVITSE TOTELLA - tämä vain ei orjaksisyntyneelle näädälle ilmeisesti aukene ja mene jakeluun, kun on saanut luojalta samat aivot kuin mitä luoja soi jäniksille niin hei.. minkäs teet.

"Näin nyt vaan täytyy tehä" sanovat kaikki idiootit pelkurit AINA. Kaikki, Tavan Kansastabyrokoiranpaskaan, aseistettuun ja aseistamattomaan. Ei TODELLAKAAN TARVITSE, te vain TEETTE niin. Vitun paskanjauhajat. Minä en ole tyhmä, joten älkää ainakaan minuun kokeilko tuota tekosyytä, te olette vain älyllisesti laiskoja veteliä lörtsyjä ja nahjuksia "persoonaltanne" ja alistuneita litistynyeitä vitun vittuja. Luovuttajia ja luusereita. Ennenmuuta panikoivia idiootteja.


Ei kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti