perjantai 15. joulukuuta 2023

Ankeustuomio Rantsulle

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c956ca38-f231-44bc-9c94-7f15ffbe01e0


Ei kovin Draconisen pahaa ? Vittu sälli oli tuomassa jotain yhdentekevää vitun ruohoa ja nämä valtion kusipäät katsoo jostain näkymättömästä heille langetetun oikeus varastaa kyseisen tyypin elämää vaivaiset 13 VUOTTA !!! Houli fakin SHIT !

Ne pitäisi aivan ehdoitta viedä ITSE sinne selliinsä miettimään olemustaan ja maailmankuvaansa kuten olen aina sanonut ja sanon ja tulen sanomaan ja jos mahdollista, tekemään. KAIKKI kytät ym kuuluu selliin ilman mitään sölkötyksiä tai armoa. Nyt ja aina.


Amen.Jos olisin tuo heppu, pakenisin, ihan sama mihin sitä menee, mieluummin kuolisin johonkin luontoon taivasalle kuin mätänisin psykottisen tylsyyden mitä olettaisin vankilan olevan, kourissa hiljalleen ja tulisin täten 24/7/365 nöyryytetyksi. Vain siksi että kytän moloäät luulee Tekevänsä Oikein™ ja "Palvelevansa Oikeutta™" joita kumpaakaan ei ole edes OLEMASSA. Vitun talipäät paska-aivot.


Ja kaikille liian lainkuuliaisille™ vielä, tuo tyyppi ei tietääkseni ole tehnyt kenellekään mitään. Tietääkseni ainakaan, se on vain koettanut tienata rahaa eli ollut kapitalisti. Se EI KÄY kommarivaltiolle jollaisia KAIKKI valtiot ovat.Kiitti.#kytätLinnaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti