sunnuntai 24. joulukuuta 2023

(video) kommunismi vs Anarkismi jne

 https://www.youtube.com/watch?v=3cVr2Qp_ic8&ab_channel=JordanBPeterson


Katselin koko videon  ! Kestää jumalauta kuin nälkävuosi mutta on se sen arvoinen ja lähinnä lopuksi olen ärtynyt, kuten yleensä aina, ja Jumalalle kuten yleensä aina.


Mutta tämä ^ sopii täydellisesti edelliseeni "valtio = syöpä" ja tämä on hyvin hyvin lähelle sitä "Eetosta" jota minä huoun ja "lempiblogaajani", tämä ryssänjuutalainen ^ Michael on kuin vähän normaalimpi ja kädenlämpöisempi versio meistä, ehkä toimii eräänlaisena porttihuumeena meihin üüberimpiin versioihin. Mutta tuossa on jo suht hyvin ja paljon esitettynä kaikkia "keissejä" Anarkian puolesta eikä edes itse Jordan saanut niistä nähdäkseni yhtäkään kumottua.

Lepikää siitä !

VITUN valtionpalvojaPAKANAmulkut. Kristus VITTU että olette ajattelemattomia, hyi saatana !! KATSOKAA ja kuunnelkaa tuo ^ ja verratkaa sitä siihen omaan turhauttavaan onttoon tympeä typerään tyhjäkäyntiinne ja suomen "henkiseen elämään" ja "Julkiseen Elämään™"  ja luoja paratkoon "poliitikoihin" ja kyttiin !!! Hahahaa..huh HELVETTI !

Ai saatana... niissä on EROJA !

Ja verratkaa tuota YHTÄ "podcäst"keskustelua KAIKKEEN mitä suomessa IKINÄ käydään MISTÄÄN  aiheesta "virallisformaalissa" mediassa eli VALTION äänitorvessa.

Suomalia sijaitsee tässäkin mielessä ihan 100 %:sen täysin korvessa.


KUULKAA jos englantia ylipäätään ymmärrätte, ja ajatelkaa ja tuntekaa se vihlaisu ihan sielunne, joka lie hyvin pieni, ytimessä ... kuinka kamalan täydellisesti kuvaa jumalauta neukkularyssän(!!!) kuvaus nykysuomea !! Kuinka hyytävän  1 yhteen se on tämän kaiken kanssa. Voidaan sanoa ettei neuvostoryssä mihinkään kadonnut vaan siirtyi vähän lännemmäs, eli suomeen.

Absluuttisen järkyttävän kamalaa. Ja SE on meillä vastassamme, Totaalinen Sielunvihollinen. Pahuuden Banaalius jne.


Ehkä tämä video vähän saisi sulatettua jäistä typerää Finnuiitin kusipäätänne ja EHKÄ se saisi teistä edes yhden kurjan kappaleen vääääähän ajattelemaan ja näkemään jotakin, toivon totisesti että näin olisi. Ehkä teistä edes yksi vieroittuu valtiosta edes metrin etäämmäs tämän johdosta.Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti