maanantai 11. joulukuuta 2023

synkkä epäilty

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e82f3781-9fa5-457f-984f-a22ee592f55f


Näin sitten, siinä sitä nyt sitten on, kyttää ja "lakia" yms. Ja kuten näette, 2 asiaa, ensinkin 1) kuten olen sanonut - ns "rikolliset" eli pahuuden mutantit, tappavat ja murhaavat lähinnä ja ensi-sijassa toisiaan ja vastaaviaan*, ja 2)  niille todellisille uhille ja persläville kuten tuo esimerkkitapauksen sekopää, ei ikinä käy oikeasti itselleen juuri mitään.

Nytkin vähän läppästiin näön vuoksi ranteelle ja hönkäistiin niskaan ja sitten henkäillään medialle vähän jotain lämpimiä että  "oi voi, kumpa näin ei ehkä kävis tai jotais.."  jne...

Sen sijaan että tuolle vitun mielisairaalle ja vainoharhaiselle pikkupaskalle kusipäälle tehtäisiin jotain tehokasta kuten ..mmm.. en tiä, lähetettäisiin vaikka rajan yli kesävaatteissa ryssän puolelle tai vain ammuttaisiin, vaikka siihen rajankin tuntumaan. Mieluummin siltikin tosin Helsingin ja Vantaan rajalle kuin tuonne sinänsä hyvin puhtaseen luontoon varsinaisen raja rajan lähelle.

Mutta että absoluuttinen paskamöykky on taas kyseessä ja absoluuttisesti pääsee vain vähän jalotteleen ja se on siinä taas ja sitten hetken päästä kun on huilattu vähän niin voidaan taas jatkaa vähän karjumista ja puukottelua ja vaikka väkisin suukottelua jne.

Ryhtyisi muslimiksi.Kiitti.


* juurikin muslimit uloslukien poikkeamana jotka tappaa ja murhaa ja raiskaa ja viipaloi ja paloittelee ja polttaa ja murhaa ja murhaa ja tappaa ja katkoo ja räjäyttelee ja pommittaa mitä ja ketä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti