lauantai 16. joulukuuta 2023

Tsadin Reissu 12/23

Olen käynyt Stadissa ! Nykyinen Tsadi siis, keski Afrikan yksi pikku "tasavalta" joka siis on valtion pokkana käyttämä nimitys ja sana ja käsite mutta joka ei oikeasti tarkoita mitään, kuten suurin osa valtion käyttämästä luciferiaanisesta valheiden kapula ja komentokielestä.

Eniwei.


Laskeuduttiin miehistön kanssa käväisemään HellSinGissäkin pitkästä aikaa ja mm siksi että olisi yhdenlaisena kuviona sanotaan nyt että mahdollinen asuntokin ollut tarjolla ja niin unelmaiselta ja exklusiiviselta ja hienolta paikalta että ..wau ! Ymmärtääkseni ihan Stadin priimasijainti, en saata ainakaan paljoa hienompaa kuvitella. Mutta en tiä.. ...en kyllä tiä.

Hieno kuin mikä olisi miljöö mutta kun se saatana on tuolla vihollisten pesäkkeessä. Menee vaikeaksi, elämässä on joskus ällistyttävän mulkkuja päätöksiä tehtävä ja tämä on 1 niistä.


Olisihan se mielenkiintoista toki kokea mitä on Tsadissakin asua mutta toisaalta ei. Ja kävi niinkin että kun siinä olin jossakin lounaalla, kai se jokin Italiaanojen pizzeria oli mutta tarjoilijana oli joku aasian vinosilmälikka ja joka ei taaskaan juurikaan phuhunnut eddes hoonoa soomea joten enkux se taas vääntyi sitten. Ja siinä samassa ravintolassa josta kyllä upeat näkymät täytyy sanoa, niin nin kuulin kun siinä abaut vieressä istui pari jotain 5-kymppistä paikallista ämmää viinilasinsa äärellä, kuinka ne mankui Perussuomalaisten siitä kauheesta "Rasismista™" ..ei vittu huoh...


..."ei saatana

...jos sitä hetkeäkään luulee että tilanne alkaa selvitä ja superhulluus ja megatyhmyys hälvetä niin hei; ei muuta kuin Stadiin !! Hahaha ja gjeh gjeh, siellä pääsi selviää ja saa taas takaisin entisen "vitutuksesi" ja masennuksen ja totaalisen raivoisan lamaannuksen. Tuollaisia vitun aivottomia kanoja ne kaikki siellä on. VITTU !! VITTU että minä olin mennä jo sanomaan jotakin, olisi ehkä pitänyt iskeä haarukka ottaansa mutta en nyt tehnyt niin,  ..olisi pitänyt sanoa jotain mutta tiedän kokemuksesta ettei tyhmien päätä voi kääntää edes yhden ELÄMÄN aikana yleensä, saati sitten vaihtamalla muutaman vaikka kuinka hyvänkin sanan. Joten pitäköön typeryytensä ja levittäköön sitä kaikkialle niin saadaan me muut maksaa. Kiitti ! Kiitti tästä hei ! Kiitti !

Jotain mainitsivat tulevista presimuulikisoistakin mutten kuullut tarkemmin ja taisin lähteä jo siinä samalla poiskin. Oli muuten hyvää syötävää täytyy sekin sanoa. Mutta Stadissahan noita vaihtoehtoja todellakin ON toisin kuin täällä vitun susirajan nurjallapuolen missä ei ole kuin rumia mutanttijuntteja ja tyhjää tilaa ja metsää ja moottoriteitä ja sen sellaista eli "Suomi" pähkinänkuoressa.


*


Ja jos nuo suomea 24/7/365 valtaavat ääliökusipääkommarit saa TAAS kuten ne ihan liukuhihnalta aina ja kaikkialla saa, tahtonsa läpi ja AUTOT vittu "kielletään" johon heillä on kuvittelemansa Oikeus™ nin se on siinä sitten, sitten EN mene enää tsadiin kuin maksimissaan lentokentälle lähteäkseni tästä vitun paskastanista iäksi. Olenkin sitä tässä alkanut miettimään ja katselemaan kasaan ihan suht tosissani, mutten oikein tiedä MIHIN sitä menisi kun kaikkialla on samat saatanan kytät ja järjestelmät ja pakottavat "poliitikot" ja muut kusipäät ja samanlaisia alistuvia vitun lammasKansalaisia tottelemassa ja kumartamassa näitä itse itsensä muiden olemassaolon erotuomariksi ylentäneitä Pirun siittämiä pikku-kusipäitä. VAPAUTTA ei siis ole juuri MISSÄÄN.

Mutta Helsinki alkaa olla aika huolestuttavassa jamassa, ja se on myös ällistyttävän mitätön nykyään ostostenkin suhteen. Ja jollen väärin nähnyt niin jopa itsensä juutalaisen Poolo Ralf Looreenin kivijalkamyymälä on hävinnyt siitä missä se oli siinä yhden komean muinaistalon juuressa ja siinä oli nyt jotain muuta, Marimekko kai. Stockmann on ainut missä on mitään ylipäätään siinä -ainakaan minulle- ja esim se Kampin hökötys on lähinnä pari syöttölää s-market ja busseja, siellä oli ennen sentään jotain mitä ostaa mutta nyt sekin on ihan yhtä tyhjän kanssa.

Kylmää tuulista ja täynnänsä nekrua ja somppua ja ählyä. Ei se jumalauta hyvältäkään näytä !


Kristus vitun saatana !!


VITUN kusipäät kommarit minkä teitte !!

Saatte maksaa tekosistanne.


Sääli kaikille Helsingin vähänkään hyville ja järkeville asukkaille.


MUISTAKAA toki että maiden pääkaupunkihan on yleensä aina vihollisen KAIKEN toiminnan se ensi-sijainen kohde, eli ei se sinänsä YLLÄTÄ että Tsadi on mitätöity ja miehitetty sinnevittupään ja tawjan kaltaisilla mädillä paskaläjillä viidennen kolonnan rotilla mutta kamalaa se silti on.

Vitun molopäät mulkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti