keskiviikko 6. joulukuuta 2023

pelikoijarin tapaus

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dd714509-053c-4a36-b0b2-0c03954d1609


Siinä on melko vitun järisyttävä tapaus ja ymmärrän hyvin noita uhreja. Absoluuttisen kuvottava ihminen tuo huijari, vittumaisen alhainen ja katala, oikein todellinen superpersläpi.


En ole IKINÄ ymmärtänyt miten joku voi olla oikeasti "uhkapeliriippuvainen" !! Ja siis sellaiseen ekstenttiin että sitä syytää siihen jumalauta naapurin kissankin ja tuhkat pesästä ja jokaisen sentin ja pennin, jumalauta KUINKA helvetin aivoton ja ymmärtämätön ja megatyhmä sitä pitää olla jotta joutuu moiseen kierteeseen !?!? Ai miin se on jopa tyhmäksikin jo tyhmää.

Sehän on se tyhmyyden / hulluuden yksi määritelmä sen yhden jutkun mukaan, eli toistaa yhtä ja samaa koko ajan mutta odottaa joka kerta eri tulosta, kuin hallinnot ja Monikulttuurisuus™ esim tai mikä vain muu typerä aivoton vitun kuvottava nöyryyttävä ällöttävä ärsyttävä tunkkainen perkeleen puklaus  "poliittiselta luokalta".

"Hei ...mä en ikinä VOITA varsinaisesti näillä euron lotoilla mitään ?!.. Eli siis tähän on syydettävä TUHANSIA euroja!!" nerokasta. Vitun taulapää saatana, Kristus vittu !!

Ei tulisi edes mieleen jos kerran ihan pokkana ottaa toisen nimissä lainoja jne niin nin ...mm.. käyttää NIITÄ rahoja ?!?!  Siihen mihin ikinä onkaan yrittänyt VOITTAA rahaa. Voisin lähes väittää että moinen neuroottinen OCD-pelaaja ei osaisi tyytyä edes voittoonsa vaan pelaisi vain vielä NEKIN jonkun muun, vielä suuremman, voiton takia. Eli täysin järjiltään toisinsanoen. Pulunaivoinen voisi sanoa, mutta pulut on tunnetusti ihmistä parempia ainakin ennustamaan ja valitsemaan oikean vaihtoehdon eli todennäköisyyslaskennassa. Ja siis pieksevät ihan kirkkaasti KAIKKI maailman "valtiot / hallitukset" - aivan ylivertaisesti.

Josta logiikka kai sanoisi että ==> meidän tulisi konsultoida PULUJA jos mielimme valita oikein.

"Niimmutta ei niiltä voi kysyä.. nehän on vain lintuja"...


Ai nou, hulluahan SE olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti