perjantai 1. joulukuuta 2023

Röyhkeä ruskea apina

 https://www.youtube.com/watch?v=4IazkDfSx0c&ab_channel=modernity


Tuollaisia nuo kaikki vitun jurakautiset alkumiehet on, absoluuttisen autistisen häikäilemättömän chauvinistisen ("sovinistinen") röyhkeitä ja etnosentrisiä paskoja. Ja NIITÄ meidän kusipäät sabotöörit petturikolonnan kommarit ja muut paska-aivoiset vitun ämmät tänne kuskaa ja hankkii ihan tietoisesti ja tahallaan. Oksettavaa ja super ärsyttävää jne ja ne tietää sen ja tekee sitä SIKSI.


Se on paitsi tottakai loputtava mutta "trendin" on käännyttävä aivan mustavalkoisesti toiseen suuntaan. Tässä teillä kaikilla joilla on oma firma tai olette "työnantajia"on sitten "peiliinkatsomisen paikka" vitun paskaläjät. Minä en ikinä palkkaisi itse muuta kuin valkoisia tai ehkä niukin naukin itäaasialaisen mutten ikinä IKINÄ missään oloissa minkäänlaista mitään vitun murjaania. Joku ylpeys ja taso on aina oltava, vaikkei ehkä teillä mutta minulla on.

Sen luulisi jo menevän kaikkien kalloon mitä tässä on ympärillämme KOKO ajan tekeillä ja ollut sitten 60 luvun. Olen äimän käkenä ettei kukaan aiempi Sukupolvi™ ole tehnyt asialle mitään. Mutta meidän on alettava tehdä.


Jahka se aletaan niin se toteutuu kyllä, lennettiin kuuhunkin jne vain koska HALUTTIIN.


MUISTAKAA se.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti