torstai 7. joulukuuta 2023

kommarisabotaasi"taidetta"

 https://www.youtube.com/watch?v=yzQkGsJflRw&ab_channel=modernity
Hyi VITTU YÖK !!!


HÄVETKÄÄ saatanan liejurottakommarit.


Halusin myös sanoa Blogin Mahdollisille Lukijoille tuosta "Modernista ´Taiteesta´ ™" että kuten olen tainut jo muutaman kerran tässä vuosien(!) varrella sanoa, olen aikanaan ollut työssä taidegalleriassa, ja totean että tuo mitä näette, kaikki nuo "taiteen" kuvat ja "taiteilijan" ja tuo galleriatila jne, ne on niin 100 % yksi yhteen tarkkoja kaiken kokemani kanssa että se on kuin vertaisi vettä veteen. Tuollaista se on, tismalleen. Tuollaisia vitun kommarihinttejä mänttejä kusipäitä ja 20 kiloisia naurettavia reppanoita rottia ne kaikki on, joilla ei ole mitään paikkaa muutoin yhteiskunnassa kuin joko tuo tai ryypätä sillan alla tai vetää jotakin suonensisäistä "blossii ja tödee" ja kaikenlaisia säälittäviä luusereita ja niitä VITUN VITUN VITUN idiootteja ikityhmiä bimboja ämmiä ja likkoja jotka oikeasti luulee olevansa Jotakin™ ja tekevänsä sitä Jotakin™.

Se mitä he oikeasti tekevät ja ovat on toisten ajan ja rahan ja hermojen haaskaus ja tuhlaus ja tuhoaminen ja toisten loputon kuppaava ärsytys ja kulttuurin ja sivistyksen täydellinen romuttaminen ja sen päälle kuseminen oksentaminen ja paskantaminen ja sen kaiken saastan vetäminen viemäriin, ja mitä he ovat = tyhmiä kusipäitä ja naurettavia lahjattomia vitun pellejä. Pinnallisia pikkusieluisia hyödyttömiä valehtelijoita ja konnia. Loisia voisi kai lyhyesti sanoa.

Täysin sielutonta aivotonta moraalitonta apinaväkeä, jota hävettäisiin simpanssilaumassakin. Ja luultavasti ne onnettomat tollot raadeltaisiinkin kirjaimellisesti kappaleiksi simpanssien parissa, edes apinoita ei kiinnosta sietää typeriä vitun idiootteja mulkkuja saati sitten ylentää niitä jumalauta joksikin "Yhteiskunnan Kermaksi™".

Minä sanon että jopa "Kermaperse™" on liian kunnioittava ja kaunisteleva ja nätti nimi moisille torakoille. Ehkä pikemminkin "bakteerit ja virukset" olisi kategoriana ja nimisanana tarkempi ja realistisempi ja osuvampi ja merkityksellisempi.


Absoluuttisen Kuvottavaa !


Ja täysin ja totaalisen TAHALLISTA, osa kommunistien JATKUVAA ja yhä käynnissäolevaa lännen Totaalinen Tuho -kampanjaa. Suoraan raikkaan virvoittavasta neuvostoliiton kommunistisestä pyllynreiästä.  Aaaah, ou fak jeeah, te ootte niin freesei hei ! kommarit hoi ! niiiiIIN freesii notta HITTO !Tietänette kaikki kommaria paremmat että tuollainen alhainen kiusantekijäin tihutyö-näätälauma ja nilkit ja nilviäiset ja muu paskasakki olisi heitetty suoraan korvalleen sian ja hevosen paskaan mistä tahansa kapakastakin vielä 1800-luvulla, saaaaati sitten jumalauta Taidegaltsusta !! Eli Galleriasta. Ai miin ..olisivat saaneet mahdollisesti tuopista takaraivoonsa ihan silkasta pokasta ja ottasta ja pöyristyttävästä vitun röyhkeydestään, ja juuri niin niihin tuleekin suhtautua NYT ja AINA, ja tullaan suhtautumaan.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti