torstai 7. syyskuuta 2023

Totaalinen SuperMegaÜberTyrannia

 https://www.youtube.com/watch?v=RbmcUndWMgg&ab_channel=AnythingGoesMitä V I T T U A !!??


KATSOKAA ^^ ja kuunnelkaa tuo !! ... Tuo on jo sitten sellainen totalitäärisen tyrannian seinä että se ON SOTA. Sitä ei tule sietää sitten yhtään. Ja ajatelkaa että tuollaista edes AJATELLAAN missään piireissä mutta sitä koitellaan toteuttaa jumalauta Anglo-Saksien emämaassa !!! Koko planeetan kai ainoiden todellisten edes paperilla "Vapauden Rakastajien" maassa !! Jotka rakensivat Amerikan ja saivat edes sen elitistien wc-paperin aikaan eli Magna Cartan jne... AJATELKAA ihan oikeasti alistujafinnuiitit mitä se tarkoittaa suomaliassa !!! AJATELKAA vittu sitten ihan oikeasti hetki, ajatelkaa. Miettikää kerta tai pari kuinka vaikeaa tai helppoa tuollainen on toteuttaa täydellisen aivottomien pällien kuten te, 100 % valtion uskolliseksi alamaiseksi aivopestyjen imbesillien mukanahössöttävien hyödyllisten idioottien mailla.... minä en ihan oikeasti haluaisi joutua edes ajattelemaan, tämä on jo painajainen painajaisessa. Hyi helvetin vitun vittu !! Ei vitun vitun vitun vittu !!


Järkyttävää.

Aivan absurdinkin tuollapuolen. Tämä on jotain niin uskomatonta jokalailla ja tavalla että sitä epäilee välistä jo aistejaankin. Mitä VITTUA tässä oikein lopulta tapahtui noin 1999 - ja nykyhetken välillä !!?!?


Mutta kai te kaikki ja koiranne käsitätte että nyt alkaa olla TODELLA TOSI kyseessä ? Tämä on sitä kylmäävää fiilistä mikä seurasi suomen sotilaille kun saivat komennon lähteä sinne johonkin.. "vissiin helvettiin asti". Tämä kannattaa ottaa yhtä jäätävän viiltävän kouriintuntuvasti ja tätä tyranniaa on vas-tus-tet-ta-VA kaikin keinoin ja keinoilla millä hyvänsä. Kaikkialla on luciferin etäpesäkkeet eli järjestäytynyt rikollisuus eli valtiot laittaneet nyt KAIKEN peliin ja likoon ja ne AIKOO TODELLAKIN runnoa totalitäärisen Minority Report tyylisen Dystopiansa todeksi ihan tasan 100 % ja kuuntelematta ketään tai näkemättä ja noteeraamatta mitään, tätä ei vain VOI, jos on millä nähdä, olla näkemättä Loppusotana. Tämä on se lopullinen ja äärimmäinen Vapaus vs alistuminen koitos, ja minun puoleni on ihan itsestäänselvä - minulla ei ole ollut nanosekunninkaan epäilystä ikinä siitä eikä tule olemaankaan. Harmi että lienen mikroskooppista vähemmistöä, mutta se voi olla toki Yleisyysharhakin.

Mutta summa summarum: TÄSSÄ on esim persut jos jotain paskankin väärtejä olette olevinanne vitun tussut, niin tässä on jotain minkä tulo on estettävä aivan 100 % absoluuttisesti suomaliaan - keinolla millä hyvänsä. Ja tuollaista maailmaa rakentavat on syytä heittää ITSE linnaan loppuiäkseen ja HETI, tai viedä sorakuopalle ja lopettaa. 

Jollette leikkisi aina tyhmää niin tajuaisitte kyllä itsekin minkä kanssa olemme tekemisissä. Mutta kukaanhan ei ole niin sokea kuin se joka ei halua nähdä.


Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!


Ja hei; kiitti vain vitusti imbesillit kalanaivot tollot !! "MeilläOnUnelma™" ja "Maahanmuuttajat Tervetulleita™" ja "Me Emme Vaikene™" ja mitä lie iteraatioita näillä käpyaivoilla saatanan rotankusipäillä tästä megakommunismin supertyranniasta sitten onkin juuri NYT ja tänään. Kiitti kun olette aivottomia NPC-idiootteja ja paskahousuja ja hyperherkkäuskoisia valtion propagandan ym vapaamuurarillisen kottaraisenpaskan nielijöitä ja promulgaattoreita ja mitä lie ääliöitä reuhaajia vitun imbesillejä ! Hei kiitti !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti