sunnuntai 3. syyskuuta 2023

kela-huijari

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/abc04d63-7f74-4afe-a1cc-94a143dbf8cc


Minä en itse asiassa enä ihmettele kelan huijaamistakaan tässä paskamaassa. Niin saatanan typeriä tunkkaisia aivottomia moraalittomia vitun vittuja ovat että sen kun huijaatte minun puolestani, ja siihen suomalian byrokratia ihmiset yleensä pakottaakin, ja varmasti KAIKKI byrokratiat maailmassa. Kuten Näkkälä niilssikin sanoo aina väärentäneensä jotain työtodistuksia jne, olen huomannut ihan 100 % saman eli että ÄLÄ IKINÄ ole rehellinen !!

Kaikki pahuus valtiosta katurottaan MAINOSTAA toki rehellisyyttä ja penää sitä SINULTA, mutta ymmärrä naiivi lantatollo suomijuntti että ilkeämieliset pakanat ei ITSE AIO milläänlailla tai tavalla kunnioittaa rehellisyyttäsi saati sitten SINUA herran perkele !! Se on VAIN keino jolla höynäytetään mänttiä, englanniksi tämä on se "sucker" juttu, sellainen kuulemma syntyy joka hetki jossain, yksi hönötettävä lisää. ÄLKÄÄ olko sellaisia.


Ja mainittakoon että kun aivottomasta-sieluttomasta-kusipäästä byrokratiarotasta on kyse, niin voitte uskoa huviinne että kaikkia ns kunnollisia kelan "asiakkaita" tullaan taas rankaisemaan, siinä missä ne jotka kykenee, porskuttaa. Kuten lainkin kanssa, kuten kuuluisa sanonta siitä sanoo, kaikki pieni takertuu sen verkkoon ja jää kiinni mutta kaikki vähänkin isompi menee siitä läpi kuin tykinkuula. Mm byrokraatit ja poliitikot ja kytät ym ITSE.

Mutta ihan vain sattumaa ...eikö vain ? Olet vain uskollinen koira valtiolle ja laille ja puollat niitä, sillä tiellä on kuten sanoin; jotakin HYVÄÄ !!


Hip fakin hei !!


#SäOotVIISAS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti