perjantai 8. syyskuuta 2023

70-lukushoun sällin tapaus

Kommentoin tuota Amerikan vääryysjärjestelmää sen verran että on täydellisen satanistisen kamalaa ja kohtuutonta saada jumalauta 30 VUOTTA(!!) Ankeutta jostain vitun kullinsa tyhjentämisestä !! Täysin seinähullun kusipäistä kireäpipoista saatanallista sakkia.


Mitä LUULISITTE  "Jumalan" tai Jeshuan "tekevän raiskaajille" ?!?! Voin sanoa että yhden asian ===> rakastavan niitä ja kaiken anteeksiantavan ja tämä on OIKEA TOTUUS. Te voitte vitun primitiiviset paviaanit keskenänne kirkua ja rähistä ja tapella ja tunteinenne vouhkata ja olla mitä mieltä haluatte mutta totuus ei ole tästä maailmasta ja se on ikuinen ja ajaton ja se on tuo edellämainittu.

IHMISET tuomitsee, IHMISILLÄ on toisilleen "säännöt" ja käskyjä ja komentoja ja määräyksiä ja "lakeja" yms toteemipaaluja ja satanismia ja sekularismia ja ateismia ja typerää hengetöntä triviaalia mundaania etatismia ja muuta oksettavaa rienaa, mutta se KAIKKI on vain IHMISISTÄ, EI MISTÄÄN Jumalasta tms.

TIETÄKÄÄ tämä.


Absoluuttisen järkyttävää.

Jos tuo epäoikeudenmukaisuus taas toteutuu kuten tuossa totalitäärisen superkyttätyrannian tyyssijassa yleensä nuo muiden elämän tuhoamiset toteutuu, olisi se päästessään kytän sosiopaateilta takaisin omaan vapauteensa ..77 v !?!?..Wau.. ei siinä mennyt kuin koko vitun elämä ! Ja MIKSI ??! Mitä vittua se auttaa mahdollisia raiskauksensa uhreja jotenkin ?? Kuka HYÖTYY ?! Que Bono ? Onko se edes tehnyt jotain sellaista ? Onko se niin paha kuin sitä meille aina toitotetaan ? Tuleeko se ottaa niin vitun kireäpipoisen ultravakavasti ? MIKSI ? Onko NAISET opettaneet teille toivottomille tolvanoille taas tämänkin ?

Katsokaa miten tuollainen kaikki toimii luonnossa, ottakaa siitä oppia. Eläimet toimii järjellisemmin kuin ihmiset.

Mutta eläimet kaikki onkin ihmisiin verrattuna aika vitun Bäd Äss Math´fakereita.


Ja MUISTAKAA että jollei kyse ole täysin demonisesta luontaisyntyisestä pahuudesta, kuten kytät esim, ihmiset tuppaa vuosien saatossa MUUTTUMAAN ja kasvamaan jne, ja jos ilmenet KOSTAMAAN eritoten kolmantena ja asiaan täydellisesti ylimääräisenä ja EI-kuuluvana osapuolena jotain muinaista ...aiheutat LISÄÄ TUHOA; uutta tuhoa. TÄMÄ on yksinkertaisin asia maailmassa jota valtiolaiset ja muut vapaamuurarit ja muut kontrollinkiimaiset pelkurit jästipäät tiukkapipokusipäät ei vain ikinä suostu tai kykene ymmärtämään.

Jeshuahan taisi asian tai 2 sanoakin muuten tästä ? Jotain muistaakseni "anteeksiannosta.." tjns ?..


...muistanko paljonkin väärin ?Kiitti.


P.s Tillikin "vapautui syytteistä". Ja hyvä niin ja suksikoon se vitun vihreähiuksinen vittupää, vitun MiiTuu sekopää-ämmä helvettiin vitun rotta saatana !

Ja hei, idiootti hoi, jos olet jossain vitun Liettuassa(!!!) for fucks sakes(!!) niin ..ehkä jos siellä tulet huumatuksi tjns.. niin se johtuu siitä että olet ===> Liettuassa !! Ei Rammsteinin sälleistä.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti