perjantai 8. syyskuuta 2023

MeämMäds

 https://www.youtube.com/watch?v=w5_OQEtQfWo&ab_channel=AnythingGoesMädsihän on Meidän Äijä !! Hahaa hienoa, mutta en ole kauhean yllättynytkään. Mutta tästä ^ paskasta tuli mieleeni että piti jo eilen kirjoittaa taas teille Muistutuksena mitä lempiblogaajani sanoi jo muuuuinoin, kai 2008 tjns, eli mitä tulee siihen että neekereitä ym primitiivejä VÄKISIN ängetään valkoisten (hän tarkoitti eritoten Haliwuudia) elokuviin, niin nin jos ne vitun nekrut kerran on niin samanlaisia ja älyltään ja kyvyiltään ja potentiaaliltaan valkoisen tasolla niin hei... eikö sitä meilkein luulisi että ne apinat pystyttäisivät ITSE omia studioitaan ja palkkaisivat toisia nekruja rooleihinsa jotka kai käsikirjoittavat jne ? Luulisihan sitä, juuri tätä tämä on; koska SINULLA on sinun pitää minun Mulkkukommunistin mielestä ANTAA se ===> tuolle !! Hyödyttömälle haitalliselle tyhmälle lahjattomalle rumalle vitun esihistorialliselle troglodyytinpaskalle. Vittu jumalauta noilta tulisi repiä ensin tukka päästä jotka näitä PAKKOpaitoja ovat onnistuneet ujuttamaan sittemmin 60-luvun tuonne elokuvienkin sekaan ja maailmaan, ja sitten niiltä pitäisi repiä paljon muutakin, ja toivon todella että siihen mennään ihan fyysisesti. Niiden ON   MAK-SET-TA-VA !!!

Tätä ei voi mitään enää sietää !! ÄLKÄÄKÄ KUKAAN ENÄÄ ALISTUKO MIHINKÄÄN !! Pitäkää rivit kuten sitä sanotaan, hold the fucking line !!!


Nämä saatanan saastat pakottajat kusipäät ovat haastaneet Meidät Kaikki ihan tikkusuoraan sotaan ja saakoon tahtonsa mukaan, mutta olkaa viisaampia kuin te tampiot yleensä olette ja käyttäkää kaikki älynne mitä löytyy, kaikki visio ja henkio ym.

Mutta tämä SOTA on pistettävä maksamaan NIILLE.


Nyt loppuu tämä valkoisten ylikävely.


Sanokaa mitä vittua lystää, minä en ole ikinä kuunnelut teitä muutenkaan, mutta minä teen henkilökohtaisesti kaiken minkä jaksan ja pystyn ja keksin teidän päännemenoksi ja sekä NYT nopeasti että pidemmällä kärsivällisemmällä tähtäimellä ja kutsun kaikki paskankin väärtit mukaan siihen Kampfiin.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti