lauantai 23. syyskuuta 2023

Japani = Ankea Persereikä

 https://www.youtube.com/watch?v=gLrNs7kKEEg&ab_channel=DecoyVoice


Ei sillä että tämä tai tuo minua yllättäisi, niin paljon kuin Japanista olen tavannut tykätäkin, mutta että jumalauta !! On se saatana kyllä niin vitun ankea paskareikä että ihan täältä asti pahaa tekee. Olin jo aikeissa matkustaa Tokioon mutta nähtyäni tuon... taidan olla vain menemättä, haistakoon vitun ja pitkän pohjoiskorealaisen paskan, vitun aivottomat sieluttomat persoonattomat jäykät anaaliset  anustapit totaalitollot jäykkikset apinat etatistit robotit mäntit nynnyt mulkut !


Fuck You Japan !


Ne näyttääkin ihan apinoilta herran tähden ! Simpansseilta, kuten itsekin tietävät ja myöntävät, niillä on se simpanssien tumma karvoituskin for fucks sakes !


Japanin ja pohjoiskakkalan erottaa lähinnä sähkö ja ylimalkainen tuotteiden ja palveluiden saatavillaolo, ei mikään niin fundamentaalinen muu.


JÄRKYTTÄVÄÄ primitiivistä ajattelematonta tunteetonta sielutonta kamaluutta, ja siitä tuo paskamaa koostuu, ja on AINA koostunut. Japsit on ylimielisiä öykkäreitä ja kusipäitä.


Ja absoluuttisen naurettavia höniseviä tietsikkanörtin ruipelon rakenteen kuin jotain karikatyyrejä, litteitä kuin lankku ja onneksi suurimmaksi osaksi pieniä kuin kääpiöt tai lapset.

Ja näyttävät sammakoilta kaloilta ja joskus jonkinlaisilta liskoilta ja aina apinoilta, ja se angloamerikkalaisten kutsumanimi heille eli "kalanpää" (fish head) sopiikin oikein todella täydellisesti, "kuin nenä päähän" voitaisiin sanoa. Niillä on kamalat primitiivisiksikin kamalat, hampaat -ulkonevat vitun apinan alkeellist hampaat ja kuulemma kärsivät kuten kaikki alkeelliset ei-valkoiset rodut, halitoosista yms hengityksen paskanhuuruista jne.

Takuullahan niiden henki haisee kalalta. Syövätkin kuin jotain vitun suoraan viemäristä kourittua kamalannäköistä paskaa, ja ne todella näyttävät usein kirjaimellisesti viemärin sisällöltä ne Japsien ruuat. Olen itse paria maistanut ja ei tehneet mitään merkittävää vaikutusta. Lähinnä misokeittoa maistoin joskus ja se on vain ..hemmetin outo ..jotain juotavan ja jonkunlaisen liemen väliltä. Syövät silkkaa roskaa kuten merilevää, joka ei ole mitään ihmisen tai minkään muunkaan ravintoa ylipäätään.


Japanin jäykkä kielikin kuullostaa joltain vitun simpanssien kuivalta tsihisevältä chihisevältä kchihisevältä köhinältä.

Ja siellä on eniten maailmassa niitä hönö-dorka-nörtti-naurettava rutikuiva mitätön 20 kiloinen jäykkä nuija-  paska "giikkejä" / nörttejä, niin rutikuivan dorkan naurettavia vitun kuivan kesän oravaakin  vähempiä rimpuloita ettei sitä uskoisi jos ei näkisi. Sellaisia mitkä olisi pahoinpidelty ja hakattu  ja  pätkitty ja mätkitty ilman kahta sanaa täälläpäin ivelä vuosisata sitten, ehkä polttopuiksi, ja naurettu päälle. Rilleistään tehty ehkä pullonpohjat tai lelu susille tjns. Ja hampaistaan koruja kehareille tai variksenpeläteille.


Ja.. en tiä... tämä  taitaa olla tässä. Sain sanottua kaiken tälläerää tarvittavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti