perjantai 1. syyskuuta 2023

eu vastaan vapaus (taas!!)

 https://www.is.fi/digitoday/art-2000009818218.html


Itsensä Ilta-Sonta pitkästä aikaa. Kommariaviisi par fucking none.

Ja aivan yhtä oksettava juttu kuin kirjoittajansa ja asian sisältö, hyi vittu YÖK !! Absoluutisen järkyttävää, kuten kommenteissa esiintyvät lobotomisoidut kuvottavat kusiset suomimadotkin. Vitun rääpäleet taputtaa vain taas tyhmiä läskiä käsiään kun vapautta koetetaan kaventaa ja mitätöitä, vitun luciferin luihut.


Ja mikä vitun valtion ja kyttien fani tuo kirjoittaja ääliö oikein on ?!?! Mitä ihmeen kiimaa muiden alistamaiseen sillä oikein on ? mikä ihmeen vitun hinku joillakin pikkunilkeillä AINA vaan on saada "rangaista" muita,  eli pahuuteen. Mikä siinä on !??!

Mitä tuokin on "joutuu alistumaan" ...ai miin mitä vitun sadomasokismia tosielämään tuotuna tuo oikein on ?!?!?

Miksi sinä niin tykkäät vitun pikku kommarimulkku, ajatuksesta että joku jolla on vielä edes jooootain omaa vapautta ja kunniaansa jäljellä joutuu alistumaan ?!? Hyi VITTU ja hyi yök !! Kuvottavaa, saatanan mato. 

Absoluuttisen kuvottavaa EU:n kommunistidiktatuurin perus kusipäisyyttä on itse tuo asia taas, sama mitättömien nynnyjen kommunististen yybervasurien byrokraattinahjusten "armeija" sanelee taas ympäröivälle todellisuudelle ja hoi polloille ja te vitun idiootit kusipäät teette sen TODEKSI eli tottelette. Haistakaa vittu !

Teidänlaistenne kanssa ei ole MAHDOLLISTAKAAN minkäänlainen VAPAUS, sitä täytyisi ensinkin HALUTA ja TIETÄÄ olevansa sen ARVOINEN jne, sitä ei voi saavuttaa luuserien kanssa kuten suomimadot ja pohjoiskommarit.

Mutta eniwei, netti EI KUULU kenellekään tietylle vaan KAIKILLE, mistä te itsekin AINA jauhatte. Internetin tulee olla AINA 100 % villi länsi ja VAPAA, KAIKESTA valtion ja muiden rikollisjärjestöjen ja pahuuden instanssien "kontrollista". Ei siinä sen enempää. Painukaa vittuun !! Hands Off !


Ja lakatkaa vitun "Tavalliset Ihmiset™" aivottomat sieluttomat ajattelemattomat henkisesti laiskat vitun mulkut madot ja mäntit ja tussut ja dorkat ALISTUMASTA ja tottelemasta !!!  TÄMÄ on  TÄRKEINTÄ kaikesta ja ensi-sijaista, ilman sitä ...yksi suuri vankileiri lähinnä odottaa. Toki jos ei arvokkuus ja totuus ja kunnia ja vapaus merkitse teille mitään niin turhaahan minä kai teille mitään sanon ylipäätään. On kuin mudassa ja ulosteessa piehtaroivalle sialle koettaisin neuvoa hyvää ja kaunista.


MIKSI te muut haluatte vain alistua ? Minä en ikinä ole ymmärtänyt tätä, pienestä lapsuudesta asti  minä olen teitä inhonnut ja vihannut ja halveksinut tämän takia. Mutta hei, menkää sitten Kaikki Muut™ vitun mäntit tollot totaalikusipäät perkeleen vitun aivottomat mulkut pölvästit, mutta ainakin on aina YKSI joka ei  inahdakaan, joka on kapula lucin rattaissa ja valtion ja kyttäin ja lain yllä ja tiellä, ja se olen MINÄ.


Minä taistelen TEITÄ KAIKKIA vastaan ja ====> Minä VOITAN.
Kiitti.
P.s MUISTAKAA että toisin kuin jopa Hitleriä ja kai Pol vitun Potiakin, EeUuta ei KUKAAN ole äänestänyt eikä MILLÄÄNLAILLA "valtuuttanut". Kuten ei yhtäkään kyttää tai valtiota tai "virastoa" tai lakiakaan. MUISTAKAA TÄMÄ !! Elämänne jokaikinen kusinen tunkkainen tukahduttava hetki.Kiitti.LISÄYS: olen miettinyt voiko olla mahdollista että kaikkein typerimmät ja etatistisimmat kommentoijat on itseasiassa paitsi kyttiä yms ääliöitä itse, mutta ihan oikeita botteja tjns "tekoälyjä" ?!?! Ennenkuin sitä suuttuu kannattaa sekin ajatella. Ne saattaa olla mitä vain kiinankin BOTTEJA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti