tiistai 26. syyskuuta 2023

hilvee kappale !

 https://www.iltalehti.fi/smliiga/a/cc02e089-2ea6-43b4-b96a-d3cf2bce2775


Hui hellanlettattentään  ! Krai mi a fakin riva !


VITTU mikä tyhmä aivoton ärsyttävä perkeleen pikkulikka tuonkin jutun on taas kirjoittanut, jumalauta  mitä VITUN absoluuttisia saatanan VITSAUKSIA tihulaisia nykyään on JOKA vitun paikassa aukomassa tyhjää ääliömäistä paskapäätään ja mankumassa joka vitun triviaalista asiasta kuinka se on jotain __________________ . yksi saatanan biisi soi jossain ja TÄSTÄ täytyy tuon likan mielestä nostaa joku METELI ja tehdä Uutinen !!! Kristus VITTU että tämä maa on ohi, tämä on niin vitun ohi että tekee jäytävän pahaa. Vitun puklaukset suksikaa helvettiin, toivon että tulette NEEKERIEN raiskaamaksi-tappamaksi. Olisi oikein ja kaunista.

Ja tuossa biisissä ei ole ATOMIAKAAN MITÄÄN "hirveää" - paitsi sen julkaisuaika-kausi, ihan  hauska yksinkertainen pieni biisi. Sitä pitäisi soittaa itseasiassa aivan kaikkialla mutta uusintaversiota joka jonkun pitäisi siitä tehdä, sillä ainakaan minä en halua kuulla mitään mikä on tehty tuolla kaikkien aikojen kuvottavimmalla luvulla eli 70-luvulla. Tehkä joku tuosta uusi versio ja soittakaa sitä KAIKKIALLA ihan kaiken muun perusmoskan seassa. 

Jos nykynuoret jotka kommarit on JO pilanneet aivopesseet ja läpimädättäneet, siitä tuohtuu niiin vittu  antaa tuohtua, siihen ei tule kiinnittää atomiakaan huomiota.


Jatkakaa selailua, täällä ei ole kertakaikkiaan mitään nähtävää eikä sitäkään.Ja me EI haluta olla neekereitä, selvennettäköön tähän lopuksi. (Ehkä sellainen biisi pitäisi muuten pikemminkin tehdä ! "Me EI Haluta Olla Neekereitä").
Naaraiden ällöttävä oksettava myötähävettävä lapsellinen imelä imbesillimäinen tyhmyys on  ... minulle ainakin absoluuttisesti liikaa ja totaalista rienaa. Ja kenelle vain jolla on sielua tai tunteita tai älyä ja  selkärankaa ja rehellisyyttä yms.

Järkyttävän vastenmielistä ! Hirveä pikkulikka ja hirveää että tuollainen aivoton tyhjien tynnyrien kolina soi saatana koko maan laajuisen levikin omaassa paskapaperissa kaikkien siedettävänä ! Aivan absoluuttisen järkyttävää.Painukaa helvettiin  !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti