tiistai 12. syyskuuta 2023

Kokoelma Sekalaista 120923

 


Itse Äxl Shit.

Vitun liejurotta mulkku. VITTU mikä saatanan kusipää narsistinekrunpaska. Ensin se nussi ja hässi ja köyri ja pani ja filmasi kaiken salaa jne ja nyt tekee vielä jotain tuollaista, ja takuulla vielä jotain muutakin mitä vain ei vielä tiedetä.


^ Tässä ei ole mitään muuta, halusin vain tuon kuvan tallentaa kun siinä on oikein paljas kyrpäkin jne, joka on oudon vapaata tässä pohjoistunkkalassa nykyään.^^ Täsmälleen noin ja vähän päälle. Kommentti  jostain il-jutusta missä oli jotakin jostakin, kai opettamisesta.

Älykääpiöt typerät kusipät tantat jotka pilaa kaiken muunkin suomaliassa ..pilaa yllättäen myös kaiken tuollaisen. 
Yeessss !! Aivan  MAHTAVAA !! IHANAA !!  Hahaaa oma koira, eli "laki", puri !! HAH HAH HAA vitun nilkki paska. Tuollaista on aina ilo saada lukea / tietää.^ Ja tismalleen samat sanat.Jaha ja oi ! Kappas. Sokerimersu ? Eikö ne sähkikset olleetkaan jokin ihan vitun end-ool bii-ool ratkaisu kaikkeen ?? Jotain ihan vitun yybereistä yybereintä ?... Mutta sade sitten mitätöi ne ?Tuollaista se on kaikki Miehen Etuoikeus™ ym.

^^  Ja siinä parikin uutista tuosta vitun naurettavasta typerästä perkeleen vitun kusipäisestä kusisesta mitättömästä vitun romuläjästä ! VITTU !!! SAATANAN idiootit kusipäät, olisitte ostaneet niitä vitun Rafaleita tjns toimivia OIKEITA lentsikoita, mutta kun ei ! Pitää olla tyhmä ja mennä vain sen uusimman ja kiiltävimmän ja Amerikkalaisimman perässä.  

Ääliöt.


^^ Tuo alempi kommentti on ehkä sangen epäselvää jälkeä mutta ylempi on ainakin ihan totta ja  täsmälleen kuten asia on. Kuvottavaa ja totta. Taaskin, jostain il-jutusta poimin tämän.


On se kauheeta. Vitun näädät hoi; KUKAAN ei ole kauhistunut/järkyttynyt, ei KUKAAN !!!  En usko että edes te vitun naurettavat pellet "toimittajat", mutta kuka vain voi toki kirjoittaa mitä vain ! Katsokaa vaikka  !!

"Mies KAUHISTUI / JÄRKYTTYI nähdessään vaimonsa!!" - lue lisää.
Oi ?!? ..ei o totta ??!.. HAHah ahahaa lol.

Kappas nyt vain.

Vihreä luisuma ?
Miten ja miksi Belgian paskareiän siat vaikuttaa jotenkin suomlantiin  ?!?! Ei niiden PITÄISI. Sen enempää kuin Afrikassa jonkun savimajaa vahtaavan savipurkkipäisen neekerin toljottaminen siinä majan suulla, mutta kiitos "politiikan"... ilmeisesti se jotenkin vaikuttaa.


Kiitti vitusti.Jaaha ja NEEKERISTÄ puheenollen ...  hahaHAa vitun parkkovin ryssä. PAkkohan sillä on olla jumalauta NEKRU  !!

Jota ihan pokkana kehdataan kutsuta "Ruotsalaiseksi" - hei mulkut, tuo ämmä on neekeri, nekru, Afrikan apinatar, kaaaaaaaaaaaaukana Ruotsalaisesta. Todella.


^^ Tuon voisi yksi yhteen sanoa / kirjoittaa myös suomesta, täsmälleen noin mutta "valtapuolueen" sijaan koko "julkinen yhteiskunta" tilalle. Ja KAIKKI  "viralliset mediat" ja muut valehtelevat vallanhimoiset vitun vitut.Halusin vain tuon ^ ottaa tuohon näytille sillä se on tyypillistä suomaliassa: lähes KAIKKI työt mitä työttömiä pakotetaan hakemaan on lähinnä POMOJEN yms "päällikkö"tasoisten töitä. Vai montako sisäänheittohommaa näet tuossa ? "Hei, käppäile ilman mitään kokemusta sisään, peruskoulu riittää, ja aletaan hommiin!" ... missä näet tuollaisia ilmoituksia ?!? 

Indiid, et missään. (Jaa no, unissa ehkä).


Ensinnäkin ..hämmentävän ja harvinaisen hyvä ja realistinen ja rehellinen ja tarkka ja osuva kuvaus vasurilta !! HAhaa ihan täsmälleen oikeassa olet ! Rotta. Minä lisäisin myös siihen johonkin sekaan mulkun. Ehkä "mulkkurotta" ?

Mutta että nyt on oikein "jyrähtänyt" tuo kusinen pieni juutalaisnäätä  / "jutkurotta". Hui kauheeta, rillipäinen vappunenäinen Georgian dorkahönö "jyrähtää" !! 

*Menin jo kaappiin piiloon*Jees, minä voisin sanoa teille että MIKÄÄN tekemänne esto ja kielto ei vähennä mitään, pakottaa sen vain ahdistumaan oireilemaan ja muuttamaan muotoaan tai suuntaansa tjns. Sellaista maailmankaikkeus on; se EI OLE teille hallittavaksi.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti