sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Mikä mahdollistaa kaiken kiusan ?

Sinä ! Ja muut kusipäät.


KAIKKI jotka ovat jonkinlaisen "julkisen puolen" tai "valtion" palveluksessa ja/tai "virassa" -mikä sekin lie. Kaikki kytät, vanginvartijat, vartijat, sotilaat, rajamuulit, pankkien kaikki henkilöstö, perintä-kusipää-firmat, ulosottajat, käsirautojen vankiloiden kalterien jne suunnittelijat ja valmistajat, KAIKKI. KAIKKI jotka MITENKÄÄN tukevat tuota Järjestelmää™ - TE olette KAIKKI tikkusuoraan vastuussa niin rajattoman loputtomasta synnistä ja kärsimyksestä että ..siihen ei oikein voi sanoa mitään.

Se tulee teille onneksi eteen viimeistään kuoltuanne tästä elämästä, huomatessanne elämän läpikäynnin / kertauksen / arvostelun alkavan, siinähän palatte kiirastulessa vitun paksukalloiset aivottomat petturit ja imbesillit, mutta hei; minä olen sanonut teille. USEASTI !!

Toistuvasti.


Teille on sanoneet kaikki Jeshuasta Buddhaan ja kissastaan aasiinsa mutta kun ei mene perille niin se ei mene perille. Hei ..sellaista on olla tyhmä ! Tyhmät on todella härkäpäisiä idiotismissaan. Kuten "RasisminVastustajat™" omassa totaalitolloudessaan. Tyhmyys on pahinta myrkkyä. Ja siitä ===> seuraa niin ähläm, kuin laki ja kytät ja politiikkakin, kaikki.


Haistakaa kaikki näädät vittu. Minä kostan teille kaikille kaiken.


* * * * *Samoin minä istutan jo nyt, TAAS, tämän suunnitelman ja ajatuksen kalloihinne; meidän vapauden ja kunnian ja minkä vain minkään väärtin rakastajien on alettava paitsi täydellisesti irtisanoutumaan koko systeemistä mutta alettava rakentaa jotakin uutta ja omaa ja irralista ja erillistä ja myös omaa fyysistä maata.

Keskittäkää siihen niin paljon kaikkea mitä voitte kuin voitte.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti