sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Miksi on olemassa "valtio" ?

 Niimpä.


Hyvä kysymys ja jota olen koko aikuisikäni ja suuren osan teiniyttänikin muistaakseni, miettinyt. En ole itse vielä käsittänyt mutta lähinnä oikea vastaus lienee: koska ihmisapinat ovat a) apinoita b) tyhmiä ja laiskoja ja c) absoluuttisia pelkureita paskahousuja ja d) totaalisia remmiperse tissiposki mänttejä lälläri-luuseri-mamari-nynny-nahjus paskaläjiä. Nämä on ne ensi-sijaiset syyt. Ja minä tiedän että "ensi-sijainen" kirjoitetaan nykyään Asiallisen VirallisFormaalisti™ eli lucitädin kurissa, muotoon "ensisijainen" mutta minä kirjoitan edelleen sen ensi-sijainen ja yht´äkkiäkin kirjoitan noin, enkä "yhtäkkiä". Samoin "paraikaa" on minulle aina par´aikaa.

Lopultakin yksi merkittävimmistä syistä sille miksi ihmiskunta niin sietää tuota MEGArikollista super-organisaatiota nimeltä "valtio / hallitus / byrokratia" jne, on yksinkertaisesti sama syy kuin miksi ihmisapinat välttelee lähes keinolla millä hyvänsä ja niin kauan kuin mahdollista, kaikkea todellisen ja aidon ja oikean VAPAUDEN muotoa, se johtuu siitä että vapaus a) pelottaa heikkoja tietämättömiä kuolemankammoisia tyhjiä tyhmiä ja naisia eritoten, ja b) ihmisapinat kokevat oudon mitättömyyden ja pallohukkaisen tyhjyyden tunteen ja tylsistyvät jollei joku "auktoriteetti" ole komentelemassa heitä idiootteja ympäriinsä ihan suotta ja turhaan.

Ja koska valtio kuten muutkin paholaisen rikolliset lapset, yksinkertaisesti vain PAKOTTAA kaikki olemaan mukana juonessaan tai muuten...  (yleensä se on vankeutta tjns plus "sakot" eli maksa minulle koska teen sinulle pahaa, sama kuin verot ym).


^ Tuon kaiken voi toki loogisesti sinänsä käsittää, muttei millään tavalla tasolla tai lailla hyväksyä.

On paskaraidan ratkaisu ja aivan läpikotaisen halveksittava, oikea totaalirotan ratkaisu. Mutta jos on tietämätön ja tyhmä niin hay... aina löytyy joku joka neuvoo sinua ja on puolellasi ja vallan Edustaa™ sinua ja hoitaa asioita puolestasi, kuin vanhuksen rahoja.

Mitä minä EN ymmärrä on se miksi te muut että halua väkivaltaisesti riuhtaista itseänne tästä kontrollin verkostosta irti NYT ja HETI !!!! Ja KOSTAA !! Kostettavaa on vain noin 10.000 vuoden ajalta ja miljardeja elämiä ja psyykeitä ja kunnioita ja arvokkuuksia ja sieluja ja pilattuja elämiä ja tulevaisuuksia jne, mutta miiiikäs.... kiire se tässä, otetaan vaan ihan rauuhassa edelleen ja annetaan....

"jaa kytille tyyliin lisää valtaa ja näin?"...

...niin !


Jiihuu ! hei. Mahahahaaiiiniota ! Sinähän se vallan vitun viisas olet ! Nais !

Kiitti hei !! Kiitti.


Minä kannan koko vitun maailmaa sinun tietämättömän munattoman persoonattoman lahjattoman keskinkertaisen nahjuksen paskahousuisen imbesillin vitun ahneen apinatyperyksen pelon ja paniikin ja kuolemanpelon ja paskaisuuden takia selässäin ilo-vitun-mielin !! Jiiiiiiiiii-HAAAAAAAAA.

Kiiiiii-TOS !


* * * * *


En tiä.... ei teillä ikinä käy yht´äkkisenä salamanvälähdyksen omaisena ..vilauksena, mielessänne sellainen ymmärrys ja ihmetys että mitä helvettiä me oikein tottelemme jumalauta täysin ventovieraita ja täysin itsestäänselvästi vastenmielisiä ällöttäviä ikäviä masentavia superkusipäitä komentelijoita ja maksamme siitä vieläpä ja ihan jo ajalla ja huomiolla ja työllämme ?!?! MIKSI VITUSSA me näin teemme !??!  Miten nöyryyttävää hävettävää alistavaa infantilisoivaa lapsellista ja oksettavaa ja myötähävettävää ja todella todella OUTOA on aikuistenkin ihmisten jumalauta totella toisiaan !!!? Hahahhahaa ei jumalauta te olette vittu pimeitä !! Teidän vinttinne on pimeämpi kuin käärmeen perse, ja aivan yhtä ajatukseton, haistakaa vittu vitun alkeelliset iljettävät idiootit vitun munattomat madot !

Kuolkaa tuhannesti ja kitukaa joka kerralla 10 kertaa enemmän ja pahemmin."Niimmut ilman valtiota-kyttää-ja-lakia tulee legendaariset Kaaos ja Anarkia !! ...nii !! Ja ei kukaan NIITÄ halua !! "


...ai.. jaa, jaa jaa...jaaha... no eihän tässä SIT mitään, helvetti !!  Täysin väärässähän MINÄ sitten olen ja Te Muut™  -te valtion kasvatit- olette oikeassa !.. Gjeh gjeh (Hessu Hopon naurua)..


Mutta sillävälin todellisuudessa... kysyisin että kuka teille sanoi tuon ? Että "tulee Kaaos ja Anarkia" ja että se on jotain ei-toivottua ja pahaa ja kamalaa ja huonoa ? Ja jatkokysymyksenä kysyisin että oletteko te henkilökohtaisesti KOKENEET kummankaan tilan ? Kaaoksen tai Anarkian ? Tai onko näitä tiloja itse asiassa edes varsinaisesti an sich... olemassakaan ??!


Varmasti osaat Viisas Kansalainen™ vastata minulle näihin sillä olet asioihin syvällisesti ja monesta eri mielentilasta ja lähteestä ja näkökulmasta perehtynyt ja piiiitkän ajan kantamalla ja sinulla on jotain "insaittia" kuten minullakin ja intuitiota jne ja olethan kuunnellut koulussakin jne. Ja siis ajattelet ylipäätään ja ylipäänsä kykenet siihen ! Ajatteluun.

Kykenet myös havainnoimaan sisäistä ja ulkoista todellisuutta yms ja teetkin tätä yhtä mielellään ja helposti kuin minä, 24/7/365 ? Eikö vain !? Samalla viivalla siis ollaan.

Olethan oikea Tarkkailja par excellance ?..vai mi..t ?..eeEIIIIIIIIIIII !!?!?!

Ei !

Sou joor telin mii, eli siis möllötät vain töllön edessä ja imet tyhmään paksuun umpijuntin rumaan siansilmäiseen kalloosi kaikki valheet suoraan sieltä, MTV:ltä ja Sanomalta ja muilta virallisilta valehtelijoilta, ja luet jotain tulostettuja ulostettuja Engelsmanneille kalan kääre -papereita ? Ja TIEDÄT !!?


Houli fakin SHIT !Minun tulisi todella kuunnella SINUA !!

Ja SINULLA jos kenellä lienee mielenkiintoista uutta ja avartavaa ja kekseliästä ja originaalia ja sieluullista ja jos ei muuta niin viihdyttävää sanottavaa !! Ja jotenkin mielenkiintoisella viihdyttävällä tai hauskalla tavallakin vielä !! Hahahaa... ooooommän.


Tiitshmii !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti