torstai 21. syyskuuta 2023

jutkut omistaa nyt suomalaiset

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/86a5768f-1e4c-4638-9ffe-ed8de2330a33


Ensinnäkin, olen taas melko yllättynyt että suomessa vaikuttaa noinkin avoin ja hyvä kirjoittelija ihan "virallisessa maailmassa" ! Hienoa Sanna jotta jaksat.

Itse tuo asia, toivon vain ettei tuo ole mitään todellista mutta haaleita pehmeitä henkäyksiä nörteiltä poliitikoilta. Jos tuon teette niin suomalia astuu mooonta monta askelta taakse ja alaspäin ja vain teidän kusipäiden lällärimulkun nörttihönön PASKAHOUSUISUUDEN ja absoluuttisen selkärangattoman ämmämäisyyden takia ja se EI vittu sitten käy !


Tuo alkaa olla se viimeinen korsi. Kamelin selkä kat-ket-koon.

Se ei käy että yksi paskasakki sanelee ja kaikki muut planeetan pinnalla joutuu vain kyyristymään ja "tottelemaan" kuin alistettu pikkulapsi, tämän KOKO JÄRJESTELMÄN on loputtava ja minä teen KAIKKENI jotta niin käy ja omistan koko elämäni ensi-sijassa juuri tälle taistelulle, ja kutsun kaikki paskankaan väärtit vapauden soturit mukaan. En tiedä miksi muuksikaan meitä kutsua tälläerää.


Samoin suosittelen muuttamaan vain suomlannista pois, tämä paska alkaa upota jo ihan joka mittarilla ja olen itse alkanut jo katsella muita maita ja talojakin muista maista jne. Kohta on parempi asua jo retkiautossakin jossain ihmismaassa kuin kyyristellä tällaisessa naurettavassa pikkusieluisessa jäykässä pikkumaisessa totalitäärisessä kommunisti paskavaltiossa. Seinät vain tulee lähemmäs ja lähemmäs ja joku typerä ällöttävä kalkkuna komentelee jakkupuvussaan haastattelussa ..miehiä mm, jotka REPISI kyseisen rotan KAPPALEIKSI fyysisesti, ja toivon sydänjuuriani myöden että siihen mennään, minä olen niin valmis kuin sitä voi olla. HETI kun (sisällis)SOTA syttyy niin jo vain !

Kytät retuutettakoon JOKAIKINEN linnaan sitten, MUISTAKAA SE (!!), ne kuuluu pyydystämöön ihan itse. Siitä ei tule tinkiä atomiakaan. Eikä ne itsekään tingi SINUN pyydystämisestäsi tms. Ei armoa armottomille kiusaajille ja näin.


Mutta haistakaa nöyristelijät vitut vittu, Suomi ei ollut teidän Muuttaa™ yksisuuntaisella sanelulla ja  luovuttaa ja antaa pois ja vielä MAKSAA siitä että joku huolii sen. Tämä EI käy. EI KÄY


Kuten Sanna onneksi sanoi, JÄRKYTTÄVÄÄ !! Absoluuttisen järkyttävää ja VÄÄRIN, jaTODELLA TODELLA limaisen likaisen ALHAISTA. Raukkamaista kuten KAIKKI kyttiin ja "lakiin" liittyvä AINA on, koska sitä se ON.  Ja se tulee ===> JUUTALAISISTA. (Siis "laki").


MUISTAKAA AINA,  Jumalan nimessä ja totisesti, kuten lempiblogaajani tämän muotoili näin yksinkertaisesti aikoinaan: "ei ole olemassa oikeutta kommennella tai velvollisuutta totella". MUISTAKAA tämä. ÄLKÄÄ IKINÄ UNOHTAKO ! Ei enää koskaan !
LAKATKAA auttamasta itsenne ja muiden komentelussa, hylätkää Saatanan Järjestelmä ja avatkaa silmänne ja aistinne ja sielunne sikäli kun teillä sellaisen nuppuakaan on. Lakatkaa kumartelemasta ja tottelemasta, TE teette kaiken kiusan mahdolliseksi, minä pyrin tekemään sen absoluuttisen mahdottomaksi. Ja meidän kaikkien muiden on alettava ennenpitkää järjestäytyä, SE on se salaisuus millä Järjestelmän muulitkin on saaneet tämän giganttisen globaalin saartorenkaan aikaiseksi. Niin vastenmielistä ja epäluonnollista kuin se kenellekään paskankaan väärtille onkin niin se on vain strategiana tehtävä jossain vaiheessa. Alhaista ja raukkamaista ja sen sellaista, sitä se on. Mutta koska nekin, niin meidänkin on pakko.


Hyi vittu ja yök !

Jaa ja hei ! P.s jutkujen mahdollinen "joukkotuhonta" Saksassa 1939-45 ei kiinnosta minua eikä sen tulisi kiinnostaa KETÄÄN, juutalaiset on vain onnistuneet saamaan teidän ääliöiden vähäiset MIELET valtaansa ja käärittyä teidät heikot tajuntanne satanistisen pikkurillinsä ympäri millä renaavat aasejaankin epäilemättä, siellä yhdentekevässä pölyisessä hiekkaläntissään missä leikkivät Maata. Holohevonpaska tulisi unohtaa kokonaan ja keskittyä johonkin millä on oikeasti jotain väliä ja vaikka meidän OMIEN sodanuhrien muistelolle yms. Jutkut painukoon helvettiin mihin kuuluvat. Harmi ettei Hitler saanut niitä kaikkia, se oli suurin tragedia kai koko vitun sodassa.

Haistakaa jutkut vittu. Saatanan näädät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti