maanantai 25. syyskuuta 2023

siat ja sormenjäljet

 https://dawn.fi/uutiset/2023/09/25/poliisi-haluaa-paasyn-passien-sormenjalkitietoihin


Ei JUMALAUTA !!!

Ei vittu saatana taas, haistakaa poliisi-siat VITTU ja kuolkaa tuhannesti saatanan demonitorakat rotat.

HUOMATKAA "Kansalaiset™" eli "valtion omaisuus", tuossakin käytetyt AJATUS ja täten SANAmuodot.. "Vuonna 2021 aloitetun selvityksen perusteella sisäministeriö on kuitenkin tullut lopputulokseen, että biometristen tietojen siirtämisessä myös poliisin käyttöön ei ole ehdottomia esteitä laissa, kunhan huomioon otetaan mm. EU-lainsäädäntö ja EU:n kansalaisilleen takaamat perusoikeudet."...

Niin, tästämälleen näin, eli VITUT SIITÄ mikä on OIKEIN ja mitä mieltä ME IHMISET tästä olisimme !! Sen kun vain tutkitte sitä SAATANAN "lakia" !! Thäts rait, just näin. Vitut meistä !!! Fuck us. Sen kun teette saatanan näädänpaskatorakat niinkuin ITSE haluatte ja "parhaaksi näette" ja ILMOITATTE sitten vain meille joita tämäkin kontrollin tiukentuminen koskee, ja se koskee sieluun asti ja PAHASTI. SE on se oikea pohjoiskoreanlainen tyranniasenne. Saatte sitten samalla saarnata meille "Rasisteille™"  "Demokratiasta™" ja muusta vitun naurettavasta paskasta.

Viis oikeudesta ja reiluudesta ja moraalista ja sen sellaisesta ja vapaudesta vielä vähemmän !! Jos vain TEIDÄN toisillenne paperille kirjoittamanne luvat ja muut sanelut sallii niin ..höh.. siinähän se on jo sitten !? "pulinat pois!" ja kaikkea tätä.


Hyi vittu kuvottavaa.


Tämän takia mm en hae uutta passiakaan enää tuskin koskaan, minä en halua sikojen omistavan minusta YHTÄÄN. MITÄÄN. Se ei kuulu kilin helvettiä niille, saati sitten jumalauta sormenjälkenikin vielä !! Houli faking SHIT !!

Oksettavaa ja turhauttavaa sillä kukaan teistä muista ei juurikaan ole käymässä mitään tätä vastaankaan vaan myötäilette kuten aina. Eikä mitkään "edustajat" tee kilin vittua tämänkään suhteen. Olisivat voineet HALUTESSAAN jo eittämättä jotain tehdäkin.


MINÄ sensijaan haluan JOKAISEN poliisin vankilaan ja avaimen heitettävän lähimpään paskavirtaan.


Ajatelkaa että jopa joku kommunistikolhoosi nimeltä Euroopan Perusoikeusvirasto(!!)... on saanut sanottua tuollaiselle EI!! ja vielä vähän päällekin.  Muttei nämä paksukalloiset pallokorvaiset viiksisedät ja tädit täällä mitään noteeraa, kävelevät just tasan niin kauan "Kansan™" yli kun "Kansa™" sietää ja sallii. Ja kun masokistisista Fintiaanilampaista on kyse niin saliihan ne.


Haistakaa vittu.


Ja pommittakaa tuo sisäkanisterio ja KAIKKI kanisteriot. SOTA byro-rottia ja kyttiä vastaan. JOS siis haluatte ITSE elää ja olla rauhassa ja vapaita ja pitää arvokkuudestanne edes kvarkinkaan verran.Tie kapenee, häkit käy ahtaammaksi, tulkaa katuviisaiksi.

P.s onko siinä laissanne esteitä pistää KAIKKI kytät ja byrokraatit ja vartijat ja käräjämulkut ja ulosottajat ym KIUSAAJAT RIKOLLISET ===> sinne vankilaanne ??

Ja koko sisä"ministeriö" ?


Pistäkääs tutkien asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti